Неочаквано стогодишната британка Дорис Ейлинг получи радостната, но невъзможна да

...
Неочаквано стогодишната британка Дорис Ейлинг получи радостната, но невъзможна да
Коментари Харесай

Лекари съобщиха на 100-годишна британка, че е бременна

Неочаквано стогодишната британка Дорис Ейлинг получи радостната, само че невъзможна да е истина новина, а точно, че е бременна. Куриозната преживелица се разигра при започване на месец юли тази година.

След регулярния си обзор в градската болница на Портсмут Ейлинг получила писмо от лекарите. В него обаче вместо резултатите от проучванията, които ѝ създали, имало поздравления от локалните лекари, че бабата на напреднала възраст чака дете.

Писмото приканвало старата пациентка да се прегледа и да премине нужните проучвания, които всяка бъдеща родилка би трябвало да направи, оповестява интернет изданието Сън.

Ейлинг и фамилията ѝ били сащисани от написаното, още повече че в документа името и рождената ѝ дата били правилно попълнени.

Очаквах писмо от кралица Елизабет във връзка стогодишния ми празник, а получих новина, че съм бременна. Явно е, че и 100 години не са задоволителни да видиш всичко, майтапи се по мотива старата британка.

Имам три деца и двайсет внуци, само че не съм била бременна към този момент 70 години, на 100 години съм, по какъв начин бих могла да зачена, пита шеговито още дамата пред кореспонденти. След като фамилията на Дорис се свързало с болничното заведение, лекарите открили грешката си и поднесли своите извинения, съпроводени с кошница с цветя и бонбони.

Пред локалните медии 76-годишният наследник на столетницата разказал, че майка му не серпантина да се смее и забавлява с лекарския гаф седмици по-късно.

Справка с Книгата на върховете Гинес демонстрира, че най-възрастната жена в света, забременяла и родила дете по натурален път, също е жителка на Острова. Това е английската Дон Брук, която родила крепко момиченце на 59-годишна възраст. Тя забременява през 1997 година.

Това станало допустимо, откакто дамата взимала няколко месеца медикаменти, само че не за зачеване, предписани ѝ от персоналния доктор и съдържащи естроген. Медикаментите трансформирали хормоналния баланс в организма на дамата и забременяването станало допустимо макар възрастта ѝ.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР