Неочаквано, но с времето Джей Ло придобива все по-изящен външен

...
Неочаквано, но с времето Джей Ло придобива все по-изящен външен
Коментари Харесай

Състарена и дебела бабка: Кошмарни СНИМКИ на Джей Ло разтърсиха всички

Неочаквано, само че с времето Джей Ло придобива все по-изящен външен тип. Тя се явява същинско изключение от правилото, защото на 54 години наподобява доста по-добре, в сравнение с 20.

Известната хубавица доближава естетика в своя персонален живот, макар че към този момент е на прага на 6-тото десетилетие от живота си. В момента Лопес е сполучлива артистка, бизнесменка и майка на 2 деца. А наскоро, тя е и брачна половинка на артиста Бен Афлек. Това единствено ни демонстрира, че животът и след 50-те може да стартира изначало.

В последно време Джей Ло продължава да радва своите почитатели с участията си във филми и продължава да поддържа своята сполучлива музикална кариера. Освен това, тя има сполучлив бизнес и постоянно взе участие в реклами за разнообразни топ марки.

Едва ли можем даже да си представим какъв график тя и от кое място намира сила за всичко. В същото време Дженифър постоянно се занимава със спорт и намира време, с цел да прекара време с околните си.

Изненадващо се случи ненадейно събитие в светските среди - Дженифър стартира да се среща с артиста Бен Афлек. След като оповестиха годежа си, обществеността с неспокойствие очакваше сватбата им, само че безусловно на идващия ден Бен и Дженифър взеха решение да я анулират и да се разделят. Това разруши сърцата на мнозина от почитателите им.

Въпреки това, по-късно Бен и Дженифър се събраха и ожениха. Гледайки фотосите от тяхната женитба, даже и скептиците не могат да не се разтопят, тъй като даже от екрана е явно, че това е същинска обич.

Въпреки тези триумфи, неотдавна Джей Ло беше снимана от папараци, облечена в необятни дънки и светла жилетка. На всичкото от горната страна, Дженифър бе навлякла и пуловер и незабавно външния й тип бе избран от критиците като старешки.

Източник: blitz.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР