Неочаквани финансови постъпления за една от зодиите вещаят звездите.Овен Значителна

...
Неочаквани финансови постъпления за една от зодиите вещаят звездите.Овен Значителна
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Неочаквани финансови постъпления за една от зодиите

Неочаквани финансови приходи за една от зодиите вещаят звездите.

Овен
Значителна част от този ден ще прекарате в размисъл, въпреки че мъчно ще може да обясните, с какво са ангажирани Вашите мисли. Днес за Вас ще е присъща забавеност, инертност и даже малко мързел, а това ще учудва близките и даже малко ще Ви нервира. По начало подобен вид държание не е особено за Вас. В сантименталната сфера ще пораждат проблеми, защото няма да можете да разберете своята „ половинка ”, нито пък да се досетите какво желае от Вас. За страдание интуицията нищо няма да Ви подскаже, по тази причина не жалете сили и разпитвайте. В противоположен случай мъчно ще се справите със обстановката.

Телец

Днес Ви следва дълъг обход по кина, кафета, театри и заведения за хранене. Възможни са вариации, само че все-есно - културния живот ще кипи. И всичко това - с помощта на Вашия обичан човек! Така че сами ще решите, дали да му кажете за нещо изпълнено „ благодаря ”, или да го наругаете, като заслужава...
 

Близнаци

Наситеността на този ден ще Ви донесе необикновено задоволения, а по едно и също време с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът от самото начало е бил пред очите Ви. За благополучие възприятието за комизъм ще Ви даде опция с подигравка да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също претърпява такова просветление. Заедно бихте създали забавен разговор за сърпрайзите, които ни сервира ориста.
 

Рак

Денят не може да се назова елементарен. Ако сте родени през юни, той ще се окаже разтревожен, и може да Ви донесе обилие от неприятни изненади. През това време може да се ожат под удари Вашето здраве, благоденствие и общия Ви витален тонус. Особено уязвима ще бъде нервната Ви система, внезапно ще нарастне вероятността от стресове. Ако не сте настроени да рискувате, може интуитивно да намерите в комплицираните условия нещо привлекателно. Само че звездите въпреки всичко предлагат да бъдете внимателни и деликатни. Въздържайте се от смели инициативи, в случай че от това няма директна нужда.
 

Лъв

През този ден очевидно ще Ви се прииска, да пофлиртувате с някого. При това, съществуването на Вашия непрекъснат обичан човек напълно няма да бъде спънка: в края на крайщата не става въпрос за невярност, а единствено леко заиграване - нещо като подготовка на личната привлекатрелност и неотразимост. Да се надяваме, че той ще разбере това!...
 

Дева

Има късмет да се изкачите по служебната стълбичка, правейки поредна крачка по пътя към реализацията на отдавнашна цел. Не е изключено, че денят Ви да бъде изпълнен с приятна суетност, заради нуждата непрекъснато да държите връзка с най-различни хора. Препоръчително е, колкото се може по-активно да поддържате контакти с началството, сътрудниците и съмишлемиците. Ако заработвате посредством някакви услуги, не се стеснявайте да рекламирате своите достолепия, да показвате механически и професионални умения, и да демонстрирате пред евентуалните си клиенти плодовете от своята предходна работа.
 

Везни

Днес би трябвало да пазите своя обичан човек от всички беди и напасти, които може да му се случат, а вероятността от такива събития е много огромна. В интерес на истината не може да се каже, че не Ви доближава смелост и може да спасите не един непосредствен човек, само че нека не се постанова...
 

Скорпион

Днес е допустимо да имате проблеми със стомашно- чревния тракт. И в фамилията Ви са вероятни неприятности и дори може да се стигне до скандал. За миг ще Ви се прииска, да изчезнете в дън гора, само че за благополучие, ще бъде краткотрайно. Звездите Ви предлагат преди обяд да си извършите къса разходка и да подишате чист въздух. Каквито и оферти да получите през днешния ден, самоуверено може да се заемете с всяко от тях, колкото и извънредно и ненадейно да е. Вечерта ще прекарате в удобна конюнктура
 

Стрелец

Може да преуспеете в комплицирана и значима работа, само че дребните задания през днешния ден ще се вземат решение по-трудно от нормално, и ще изискват повече старание. Ще развалите връзките със съдружниците и с хората, които по-рано драговолно са Ви се притичали на помощ, само че пък има късмет да се сдобрите с тези, които сте считали за съперници и врагове. Неочакван разказ, ослепителен и завлдяващ, може да стартира през този ден. Той няма да е нескончаем и ще Ви донесе много премеждия, само че ще останат мемоари, към които ще се връщате още веднъж и още веднъж. С обичания човек може да зародят разногласия по отношение на разликите на проектите за бъдещето.
 

Козирог

През този ден ще Ви се прииска по някакъв метод да се поглезите, а още повече - да Ви поглези обичания човек. Намекнете му за това, а след това му дайте опция и да извърши Вашето предпочитание. И в случай че Ви рабере, знайте, че в действителност Ви е провървяло с него!
 

Водолей

Днес си заслужава да отделите въпреки и един час за взаимен отдих. Едва ли за толкоз време ще съумеете да излезете измежду природата, само че в някое кафе ще можете да седнете. Или пък умерено да погледате телевизия или остарели фотоси вкъщи. В края на крайщата е значимо не какво вършиме, а с кого го вършиме.
 

Риби

Ще Ви зарадват финансовите приходи - непредвидени и напълно навременни. Не доста от Рибите, на които парите не падат от небето, ще намерят подобаващ метод да ги проработят. Възможно е начало на дейно съдействие в нова сфера. Начинанията през този ден ще открият пред Вас нови професионални благоприятни условия. В персоналния живот на Рибите не предстоят никакви промени и дори някои представители на този знак ще стартират да скучаят. Впрочем вие, представителите на Знака не сте от тези, на които стабилността и предсказуемостта навяват отчаяние - вероятно ще си намерите метод за забавление.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР