Неочаквана засечка претърпява връзката между готвача Иван Манчев и ексцентричната

...
Неочаквана засечка претърпява връзката между готвача Иван Манчев и ексцентричната
Коментари Харесай

Драма в дома на шеф Манчев: Любовницата не поиска детето му

Неочаквана засечка претърпява връзката сред готвача Иван Манчев и ексцентричната бизнес дама Ива Бека. Наскоро момченцето на Манчев, двегодишният, е останал отвън проектите на татко си за фамилна почивка, за разлика от предишното лято. Причината се корени точно в Ива.

Малко откакто през юли 2019 година приятелката на водещия на кулинарното реалити „ Кошмари в кухнята “ Цветомила роди сина си, Иван Манчев стартира плевел романс с бизнес дамата Ива Бека.

Оттогава началник готвачът поддържа хладни връзки с Цветомила, само че постоянно отскача до дома й в квартал „ Стрелбище “, с цел да види сина си. Това лято обаче началник Манчев не спазил сделката си с някогашната си половинка да заведе сина си на море. Причината е тривиална – новата му възлюбена Ива Бека не желала да бъде по никакъв метод ангажирана с развъждането на 2-годишното дете. И въпреки пред Иван Манчев да е стояла опцията да вземе и детегледачка на море, която да се грижи за Сашко, в последна сметка детето било отписано от проектите за лятна почивка. „ Ива е дама на възраст и с състояние, няма по какъв начин да сменя памперси и да храни невръстно дете, пък било то и на гаджето й “, разясняват приятелите на новата изгора на началник Манчев.

Миналото лято Иван Манчев заведе бебето си на море, както и щерка си от първия си брак. С него тогава не бе приятелката му Ива Бека. Този август изтъкнатия кулинар и арбитър от „ Черешката на тортата “ прекара две седмици по Южното Черноморие с обичаната си, отсядайки с нея в 5-звездни хотелски комплекси. Отскоро Иван Манчев си е в София за новия сезон на „ Черешката на тортата “.

Куриозният миг от връзката на Иван Манчев с Ива Бека е, че тя е негова сватя. Едрогърдата русокоска, която развива сериозен рекламен бизнес, е майка на гаджето на неговия наследник от първия му брак, писа Уикенд.

Шеф Манчев дълги години бе женен за Марина, от която има две пораснали деца. През есента на 2018 година обаче той се разведе със брачната половинка си, защото се залюби с доста по-младата от него Цветомила. През лятото на 2019 година Цветомила роди наследник на Иван Манчев, само че малко по-късно той я напусна, оставяйки я сама с бебето им Александър.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР