Неочаквана и абсурдна история. Мъж се оказа законен собственик на

...
Неочаквана и абсурдна история. Мъж се оказа законен собственик на
Коментари Харесай

Софиянец стана законен собственик на крадена и издирвана кола

Неочаквана и неуместна история. Мъж се оказа легален притежател на автомобил, импортиран от Италия, закупен от автокъща у нас, регистриран в КАТ и най-после лишен, поради кражба, записана в базата данни на Интерпол.

Българският притежател карал колата си девет години, като излизал и в чужбина, само че преди три месеца, при рутинна инспекция, колата “светнала ” в системата на КАТ, че се търси в Италия за кражба и била отнета. Дни преди Коледа Емил Желязков помоли “колегата си ” от Италия, оповестил колата за открадната, да не упорства за нейното връщане.

Близо три месеца по-късно италианският осигурител и италианският притежател на автомобила са се отказали от претенциите. Това станало посредством преписка сред българската и италианската полиция. „ Италианският притежател споделил, че няма да го употребява повече  и колата ми бе върната ”, съобщи в ефира на „ Здравей, България ” Емил Желязков.

По думите му обаче той сега няма формален документ, който да удостоверява, че този автомобил към този момент не е краден. „ Имам единствено заповед за връщане ”, акцентира мъжът.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР