Неочакван обрат са нпът да претърпят отношенията между Хоана Санс

...
Неочакван обрат са нпът да претърпят отношенията между Хоана Санс
Коментари Харесай

Измамената Хоана се обясни в любов на неверния Дани Алвеш, който е зад решетките

Неочакван поврат са нпът да претърпят връзките сред Хоана Санс и търкащия нара в пандиза Дани Алвеш. С прочувствена обява в Инстаграм красивата испанка даде да се разбере, че към момента таи мощни усеща към лежащия за изнасилва брачен партньор.

Излиянието на Санс бе във връзка 40-ата годишнина на бразилския бранител. По мотив рождения му ден Хоана разгласява фотография на някогашния ас на Барселона, съпроводена с изумителен текст.

" Днес рожден ден има един от най-важните хора в живота ми. Мислих доста, преди да направя тази обява, тъй като хората не схващат съпричастността и любовта оттатък връзката. Но ето ме ", написа Санс: " Бих желала да чествам 40-ия ти рожден ден с една от моите луди хрумвания... Някакъв неуместен костюм или игра на бъбъл футбол ".

Бъбъл футбол се играе от 2 до 5 тима, като горната част на телата на участниците е в големи надуваеми топки.

След това Хоана показва страдание, че не е допустимо да чества " заради неточност, която излезе доста скъпо ". После загатва " безусловна обич ", " неописуеми усеща, които остават вечно " и така нататък

" Голямата обич на живота ми през днешния ден прекарва рождения си ден по друг метод ", приключва 29-годишният модел, представена от " Телеграф ".

Милите думи на Хоана към неверния й брачен партньор незабавно бяха разтълкувани от медиите като крачка към закопаване на томахавката. След като бе тикнат зад решетките с обвиняване за обезчестяване в тоалетната на нощен бар в Барселона, половинката му доста се ядоса.

Санс реши да скъса с мръсника. При това не го стори очи в очи, а с писмо до трикратния притежател на Шампионската лига. Самият Дани Алвеш, който по време на процеса оферираше три разнообразни версии, се извини и изиска амнистия от обичаната.

В нощта на 30 декември, когато е осъществено злодеянието, бил мъртвопиян. Тогава това не размекна Хоана, само че очевидно искрата сред двамата към момента не е угаснала, пишат в Испания.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР