Необичайна композиция в столицата.Лек автомобил БМВ осъмна закичен със стара

...
Необичайна композиция в столицата.Лек автомобил БМВ осъмна закичен със стара
Коментари Харесай

Странно обяснение в любов получи родно БМВ СНИМКА

Необичайна комбинация в столицата.

Лек автомобил " БМВ " осъмна закичен със остаряла табуретка и вдигнати чистачки. Необичайната панорама е снимана в " Гео Милев ".

" Обяснение в обич по геомилевски жанр! ", сбито разяснява Калин Я. Случката е споделена и в обществената мрежа Фейсбук, където хората не остават равнодушни.

Някои се майтапят с следващата странна забележка за паркиране, направено по родните улици. Но за други сходна постъпка е неприемлива - съгласно тях лидерът е паркирал както останалите в квартала.

Вижте някои от мненията, предизвикани от случката:

" И аз го видях сутринта и ми е любопитно кой селяндур го е направил. Човекът беше спрял както другите ", отбелязва Борис А.

" То това е от мощният вятър! Така е избутал колата, че столчето е скочило и след това е кацнало на нея ", разяснява Иво И.

" Не извинявам стола върху капака, само че не е спрял като другите и действително пречи ужасно доста, в случай че и от другата страна паркира кола.
Елементарно е можел да намерения като паркира и да се прибере една концепция по-навътре, с цел да може елементарно да минават коли ", написа Даниел Б.

Снимка: Калин Я.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР