Необичаен ден, в който могат да се случат интересни събития,

...
Необичаен ден, в който могат да се случат интересни събития,
Коментари Харесай

Необичаен ден, в който може да изпитате нови емоции и усещания

Необичаен ден, в който могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства.

Коефициентът на успешност за деня е 70%.

Луната е в символ Скорпион до 23:21ч на 25 февруари.

Енергията на Скорпиона носи напрежение, неустойчивост на страстите. Лесно пораждат спорове. Бъдете по-търпеливи и снизходителни към човешките неточности. Следете своите мисли и дейности, постарайте се да мислите единствено за хубави неща. Нека вашите мисли да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Обличайте се топло и се старайте да не се преохлажда организма. Избягвайте остра и тежка храна, яжте доста пресни зеленчуци и плодове.

Преобладава 20 лунен ден от 22:51ч на 23 февруари до 00:00ч на 25 февруари.

Ден за алхимия на духа, подобаващ за размисли, в който можете да вземете значими решения. Време за реализиране на висша мъдрост, за вътрешно креативно преображение. В 20-ия лунен ден би трябвало да погледнете на живота си от високо, да видите по кое време сте постъпили погрешно и кои дейности са ви донесли големи изгоди. Всички събития в живота се случват с някаква цел. Също по този начин всичко е обвързвано с невидими влакна.

Всички ваши дейности би трябвало да бъдат деликатно премислени. Направете това, което събитията изискват. Може да предприемете значими неща, удобно е за всевъзможни инициативи.

Всички различия в този ден могат да доведат до съществени спорове, по тази причина се постарайте да не се карате със своите близки. Следете за своите мисли, думи и действия. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка погрешно казана дума в 20 лунен ден може да аргументи доста нежелани последствия в бъдеще.

Добър интервал за възобновяване на фамилната естетика, за изясняване на връзки, които сте отлагали до момента, могат елементарно да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата лична персона, по този начин, че не бързайте да ги съдите и обвинявате.

Прекрасен, необикновен ден, в който могат да се случат забавни събития, да изпитате нови страсти и чувства. Ако в срещнете нов прочут, общуването ви може да се трансформира в освен това. Освен това е допустимо този човек да стане най-хубавият ви другар. Добър ден за встъпване в брак.

Любовните и интимни връзки би трябвало да бъдат спокойни. Важното е на двамата сътрудници да им е прелестно и да се усещат удобно един с различен.

Болести почнали през днешния ден се лекуват мъчно. Да не се напряга зрението. Благоприятно е за тонизиращ масаж или непълен на гръбначния дирек. Подходящо е в този ден да започнете недояждане, защото организма още има сили и няма да изнемогва.

Подстрижката подтиква оптимизма. Ако не ви е време за коафьор, подрежете бретона си или милиметър от някой кичур.

Сънищата демонстрират на човек свързващата нишка, която сплотява минало, настояще и бъдеще.

Днес е 11 безоблачен ден - Свързан е със Слънцето. Денят е ярък и щастлив. Време за знание и преоткриване на света. Ден на измененията, добър за пътешестване, да съберете на бързо нещата си и да тръгнете за някъде. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят по какъв начин да уловят момента. На децата не би трябвало нищо да се отхвърля, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с образованието им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен спектакъл, изведете ги на разходка.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР