Необходимо е време и много ясна политическа воля, за да

...
Необходимо е време и много ясна политическа воля, за да
Коментари Харесай

Цонева: Спазваме правилата за прозрачно финансиране и поради тази причина трябваше да бъдем посочени като нарушители на тези правила

Необходимо е време и доста ясна политическа воля, с цел да се преодолее факторът боязън във връзка с решенията по отношение на Русия. През решенията и държанието на институциите хората схващат какво вършим. Ако от институциите се изяснява, че огромен % от жителите изпитват боязън от замесване във войната, то това рефлектира върху обществото. Това изясни Антоанета Цонева от Демократична България във форума за хрумвания на Дарик “Стълбището ”. Обратното държание в действителност е по-важно, изяснява Цонева. Когато се изяснява какво значи да си взаимен с нападнатата страна и се показва, че това няма да въвлече страната във война, то тогава и обществото ще е по-спокойно и не би се страхувало.

Важно е да има кабинет определен от Народното събрание, който ясно да е споделил - “За нас Шенген е приоритет. За нас еврозоната е приоритет. Планът за възобновяване е приоритет. Модернизацията на армията е приоритет. Помощта за Украйна е приоритет ”, съобщи Цонева. Според нея, когато имаш тези 5 неща като приоритет, хората знаят ти кой си и по отношение на резултатите правят оценка триумфа на държавното управление. Просперитетът, благосъстоянието на хората, равнището и качеството на институциите зависят от това България да е в сърцевината на Европейски Съюз, изясни Цонева. Това се осъществя посредство, политическите въпроси - “колко бързо, в каква посока и при какви гаранции ” ще се реализира това.

Не можем да си позволим да си позволим да затворим историческият прозорец, който има сега, сподели Цовена във връзка с еврозоната. Популисти вършат референдум, само че не споделят на улицата на хората, че хората и бизнеса губят минимум 300 милиона от транзакции и такси поради това, че не сме в еврозоната, добави тя и продължи, по тази причина че лихвите биха били разнообразни, по тази причина че гаранциите във връзка с капиталов капитал биха били разнообразни и по този начин нататък. Тоест еврозоната е икономическо развиване и прогрес, сподели Цонева.

Относно даренията и финансирането на идните избори Цонева изясни, че Демократична България са извънредно транспарантни в това отношение. От обединяването съблюдаваме разпоредбите и заради тази причина трябваше да бъдем посочени като някакви извършители на тези правила, разяснява Цонева.

Решенията в обединението са предмет на съдружното съглашение, съгласно което има председателски съвет и правила за действие на парламентарната група. Няма терзание за това, че някой е по-голям и по тази причина може да не почита решенията на по-малък сътрудник, изясни Антоанета Цонева.

Хартиената коалиция и нашата борба против нея не е серпантина, съобщи Цонева. Според нея те толкоз брутално са атакували в ЦИК метода на отчитане на резултата, че това е провокирало голямо неодобрение. Според Цонева това залага още повече съмнение към ЦИК и изборните процеси.

Следвайте ни във,и
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР