Необходимо е да се работи всеки ден, работят много хора,

...
Необходимо е да се работи всеки ден, работят много хора,
Коментари Харесай

Фандъкова: Разговаряме за бъдещи проекти с други политически сили

Необходимо е да се работи всеки ден, работят доста хора, предлагам съответни решения. Трябва повече гласност на работата, която следва. ГЕРБ има 27 общински съветници, този път имаше съществени претенденти вдясно. Над 2/3 от местата са на десните политически сили, което демонстрира, че хората имат потребност от работа и прагматизъм. Това сподели пред Българска национална телевизия претендентът за кмет на София Йорданка Фандъкова.

" Ако някой си мисли, че може да се купят гласове в София, няма по какъв начин 200-300 гласа да извърнат вота. Избирателната интензивност в този регион не беше по никакъв начин висока. В листата на ГЕРБ като претендент за общински консултант е един доста почитан човек в квартала. Ако има сигнали, подозрения, методът е те да се ревизират ", сподели тя за изказани от Мая Манолова подозрения за купени ромски гласове в " Красна поляна ".

" Разговаряме за бъдещи планове с други политически сили, има положителни хрумвания в стратегиите. Аз почитам политическата позиция на " Демократична България ", сподели тя за думите на водачът на партията Христо Иванов, който съобщи, че не може да застане зад нея на изборите.

" Разчитам на поддръжката на всички софиянци, които желаят града да се развива. Има потребност от непоклатимост и успокоение, по които да може да се работи. Работата за града не се нуждае от общи приказки, нуждае се от решения и от продължение на плановете ", сподели претендентът за кмет на София.

" Ще разгадавам, че виждат съответните решения, опитът и опцията да се развива града. Промяната е с съответна цел и с съответни решения. Промяна в града е да създадем административната промяна ", сподели Фандъкова.

" Нямам терзание от блокаж, в този мандат ГЕРБ нямаше болшинство в общинския съвет, само че по решенията имаше схващане, от време на време постигахме и цялостен консенсус. Надявам се да работим с Да, България в избрани сфери, да вземем за пример в дигитализацията, както и за повече бистрота и гласност ", сподели тя.

" С сътрудниците от Вътрешна македонска революционна организация също сме работили дружно, с тях имаме общи визии по тематиката сигурност. Кметът би трябвало да може да притегля поддръжка за ясни и значими задания за града ", сподели Фандъкова.

" Заставам пред жителите на София с гаранцията, че мога да развия тези планове с опита си, с подготовката на плановете, омаловажава се работата с европейските стратегии. Ако някой си мисли, че получаваме един подготвен чек, това не е по този начин. София няма време за губене. ората имат доста рецензии и бележки, слушам ги и предлагам смяна в структурата на общината, в екипа и в съответни решения. София има потребност от надграждане ", добави тя.

" Надявам се на поддръжката на всички хора в София, София е свободен град на свободни хора, които имат условие за бъдещето ", сподели още Фандъкова. /БНТ
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР