Необходимо е да съхраним партията и доверието в нея, категоричен

...
Необходимо е да съхраним партията и доверието в нея, категоричен
Коментари Харесай

Иван Таков: Единствено БСП концентрира усилията си в решаване на социалните проблеми и постигна не малко успехи

Необходимо е да съхраним партията и доверието в нея, безапелационен е ръководителят на Българска социалистическа партия - София

Българска социалистическа партия единствена концентрира напъните си в решение на обществените проблеми в страната и реализира не малко триумфи. Това сподели ръководителят на Българска социалистическа партия - София Иван Таков пред социалисти в " Красна поляна ". Той участва на разширено съвещание на районния съвет на локалната организация по покана на нейния ръководител Евгений Белий.

" Знаем какъв брой доста работа свършиха министрите на Българска социалистическа партия. Увеличението на пенсиите, компенсацията от 25 стотинки на литър гориво, нулевата ставка Данък добавена стойност за хляба, безплатните детски градини - всичко това беше направено в интерес на хората, уточни ръководителят на Българска социалистическа партия - София. - За страдание, нарастването на цените на горивата и скоростният напредък на инфлацията ненапълно обезсилиха несъмнено положителните ограничения. И в тези условия евентуално ни следва да се явим на предварителни парламентарни избори при започване на октомври ".

Иван Таков добави, че в тази сложна политическа обстановка Българска социалистическа партия и президентската институция би трябвало да възстановят положителния разговор по значимите за България тематики. Лидерът на столичните социалисти означи и значимостта освен управлението на партията, само че и редовите членове да осъзнаят, че главната им задача сега е да се борят с всички сили за всеки един глас. " Това значи да се научим да чуваме проблемите на всеки жител и да поставяме старания да ги решаваме, да приказваме с неговия глас, да почитаме мнението му, да отчитаме позицията му, сподели Иван Таков. - Само с действителни дейности ще получим доверието на хората ".

Пред социалистите от " Красна поляна " ръководителят на Българска социалистическа партия - София сподели също, че главната цел за локалните избори през есента на 2023 година ще бъде присъединяване в ръководството на София. " ГЕРБ сигурно ще загуби това болшинство, което има през последните 12 години в града. За нас е доста значимо да намерим най-точната формула, по която да подготвим и проведем тези избори, сподели Иван Таков. - Нашата партия е на 131 години, през това време постоянно е взела участие интензивно в публичния и политически живот на страната. Активно е защитавала ползите на служащите, на пенсионерите, на учещите, на по-слабите. Затова е належащо да съхраним партията и доверието в нея непременно. Българска социалистическа партия би трябвало да е на първа линия в политиката и през идващите 131 години и да пази ползите на хората. Когато мислим за страната, би трябвало да мислим и за партията ".

Председателят на районната организация на Българска социалистическа партия в " Красна поляна " Евгений Белий означи, че държавното управление е изгубило фокус след началото на спора в Украйна. " Вместо да се концентрира върху вътрешните за страната проблеми, то постави прекалено много старания за заемане на крайни и едностранчиви позиции в изискванията на засилващо се опълчване сред Изтока и Запада, коментирай той. - Министри и други основни фигури от партиите, с които Българска социалистическа партия е в коалиция, не помниха, че главните съперници са Бойко Борисов, ГЕРБ и техният модел на ръководство. И вместо да водят тази борба, която е по силите на държавното управление, болшинството и българския народ, се втурнаха да вземат решение световни политически въпроси, да се борят с Путин и Русия и да оправят световната политика, като че ли някой отвън нашите граници въобще се вълнува от това, че назоваваме тази велика страна " бензиностанция с ракети ".

Евгений Белий добави, че в случай че вербални гафове на представители на " Продължаваме промяната " можеше да бъдат оставени без основни последици, то грубите управнически неточности като прекратяването на връзките с " Газпром " и изгонването на съветските дипломати ще имат трайни и неподходящи последствия за битието на всеки български жител.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР