Необходими са по два танкера на месец, ако не получаваме

...
Необходими са по два танкера на месец, ако не получаваме
Коментари Харесай

Драгомир Стойнев: От БСП настояваме за необлагаем минимум, това ще подпомогне работещите хора

Необходими са по два танкера на месец, в случай че не получаваме природен газ от другаде. Нека не забравяме обаче и азерския газ, който получаваме. Това съобщи Драгомир Стойнев  Драгомир Стойнев Драгомир Велков Стойнев е роден на 6 май 1976 година в Триполи, Либия. Той е икономист, ученик на от в студиото на “Здравей, България ” по Нова телевизия.

Според него има неразбираемо към образуването на крайната цена за газа: “Когато става въпрос за транспортен съд, може да има доста незнайни. Може да има закъснение ”.

“Много страни са резервирали съответни количества. От Алжир да вземем за пример обявиха, че нямат свободен потенциал за други страни. В момента една Германия не може да се споразумее с Катар. Ако решим да вършим договорка за 20 години, би трябвало да отменим Зелената договорка ”, изясни той.

Стойнев сподели, че не приема обвиняванията на опозицията, че се работи отвън рамките на Европейски Съюз.

“Ако през лятото бъде издигната гръцката връзка, ние ще можем да внасяме газ и от Азербайджан. Заедно с съветския и втечнения реализираме диверсификация ”, сподели депутатът от.

Според него огромният въпрос е за какво не се построява “Бургас-Александруполис ”: “Ако го бяхме създали, можехме да внасяме непосредствено нефт в “Лукойл ” с изключение на съветския ”.

По думите му има закъснение на европейската политика за общи доставки на горива. Той дефинира като неточност отводът от доставка на съветски газ.

Относно антикризисните ограничения сподели, че те към момента са в развой на уточняване: “Ние от желаеме да се понижи Данък добавена стойност на главните храни. Това искане се поддържа от Има Такъв Народ. Искаме да има и необлагаем най-малко. Това ще подкрепи всички работещи хора. Колегите от обединението са срещу това по идеологически аргументи, тъй като го виждат като първа стъпка към анулацията на плоския налог ”.

Стойнев акцентира, че българският бизнес е подпомаган с огромни ограничения, които не са типични за Европа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР