Необходима е ежедневна работа, за да върви страната ни напред.

...
Необходима е ежедневна работа, за да върви страната ни напред.
Коментари Харесай

Йоана Йончева – Фильова се срещна с жители на община Николаевo

Необходима е ежедневна работа, с цел да върви страната ни напред. Отборът на ГЕРБ за идните на 26 май избори е от можещи и знаещи хора. Хора, които знаят по какъв начин да отстояват значими за страната ни и за всеки български район дела. Това сподели при срещата си с поданици на община Николаево, претендентът за евродепутат Йоана Йончева – Фильова, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Тя акцентира, че в ГЕРБ знаят какво е работа в екип и в полза на България, нещо което съперници не знаят и не могат.

„ В Община Николаево не би трябвало да смятате, че нещата не могат да се трансформират към по-добро, само че би трябвало да се има предпочитание и да се работи “, съобщи регионалният координатор на ГЕРБ-Стара Загора Пламен Йорданов.



Той даде образец с околните до Николаево общини. „ Преди 4 години Община Раднево беше една от най-западналите общини в региона. Вечер спираха осветлението в 22:00 часа, непочистени кошове, дупки по улиците... Сега там имаме сериозен кмет. И лека-полека, малко по малко, за три години и половина, стартират да се случват хубавите неща ", разяснява Пламен Йорданов.

Той се спря и на прилежащата дребна Община Гурково където следва работа по извоювани планове за близо 16 милиона лв..



„ Имаме двама представители от региона - Николай Диков и Йоана Йончева - Фильова, които са част от мощния тим на ГЕРБ, и които имат опцията да работят за ползите на района ", уточни регионалният координатор. Той сподели още, че с помощта на напъните на досегашните евродепутати от ГЕРБ с 4 милиарда лв. е повишена сумата от европейския бюджет за България за идващия програмен интервал.

„ С тези средства могат да се създадат още доста положителни неща във всички обитаеми места. Бюджет от 18 милиарда лева за страната ни утвърди Европейският парламент за интервала 2021-2027 година ", акцентира Пламен Йорданов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР