Немско семейство с две деца е сред загиналите в катастрофата,

...
Немско семейство с две деца е сред загиналите в катастрофата,
Коментари Харесай

Едно от най-богатите немски семейства умря в адския авиоинцидент над Майорка СНИМКИ

Немско семейство с две деца е измежду починалите в злополуката, станала през вчерашния ден сред хеликоптер и аероплан в небето над испанския остров Майорка. То е част от една от най-богатите баварски семейства, написа The Sun.

БЛИЦ напомня, че в случая починаха 7 души .

Бизнесменът Август Инселкамер-младши, брачната половинка му Кристина и двете им деца Макс, на 11 години, и Софи, на 9 години, починаха, когато хеликоптерът, в който пътували, се блъснал в незначителен аероплан.

Страшна вест: Самолет и хеликоптер се сблъскаха, всички починаха

Италианският водач Седрик Леони, който е работил за немската компания за въздушни услуги Rotorflug в нейната база в Майорка, също е умрял при конфликта.

Хеликоптерът блъснал аероплан, пренасящ водача от испански генезис Хуан Хосе Видал и неговия другар Густаво Серано. Те двамата също починаха.

Инцидентът се случи малко след 13.30 ч. през вчерашния ден е е най-страшната въздушна злополука, случвала се досега на острова.

Г-н Инселкамер-младши, който произлиза от добре познато семейство на пивоварните бизнесмени, и фамилията му били на път да отпразнуват 43-ия рожден ден на предприемача с другари в ресторант в община Андрайч.

Приятелите им също трябвало да пътуват с хеликоптер, само че в последна сметка проектът се провалил, защото нямало задоволително място.

Хеликоптерът, пилотиран от Леони, летял към първокласния хотел La Reserva Rotana Manacor, покрай къщата, в която отсядало семейство Инселкамер.

Семейството е известно с това, че има доста власт, само че по едно и също време е непретенциозно и земно. Те имат пивоварни, ханове, хотели и компании за недвижими парцели в Бавария.

Превод и редакция: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР