Немски медии съобщиха, че опасен престъпник се е прибрал в

...
Немски медии съобщиха, че опасен престъпник се е прибрал в
Коментари Харесай

Заподозрян в насилие над дете във Виена се укрива в България

Немски медии оповестиха, че рисков нарушител се е прибрал в България.

Главният обвинен, 16-годишен юноша, в следствие за сексуално принуждение над малолетно лице в Австрия е българин, който е освободен от ареста и в този момент се укрива при фамилията си в България, пише Bild.

В продължение на месеци 17 обвинени на възраст сред 13 и 18 години се допуска, че са насилвали 12-годишно момиче в Австрия. Това оповестява вестник Krone.

В края на предишния месец следователи от Държавната работа за престъпни следствия са щурмували няколко жилището и са отвели 17 обвинени за разпит, удостоверяват от полицията, допълва Kurier.

" Едновременните обиски бяха осъществени, с цел да се попречи на обвинените да се сговорят ", са съобщили тогава от Виенската прокуратура. Заподозрените са деца и младежи с турски и български генезис, написа blagoevgrad24.bg.

Противно на известията в някои медии, добавя австрийското издание, не става въпрос за групово обезчестяване. Смята се, че обвинените са нападнали момичето поотделно. Според Виенската прокуратура, като се изключи един случай, те не се проверяват за обезчестяване, а за усложнено полово принуждение над малолетно лице.

Основният обвинен е от български генезис и съгласно известията се укрива при родственици в България.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР