Немската компания „Керхер“ представи мениджърския екип и бизнес плановете си

...
Немската компания „Керхер“ представи мениджърския екип и бизнес плановете си
Коментари Харесай

Керхер представи мениджърския си екип и плановете си в България

Немската компания „ Керхер “ показа мениджърския екип и бизнес проектите си в България.

По време на събитието стана ясно, че 65% от бизнеса на компанията е в ритейл артикули, а 35% са промишлеността и професионални машини. Цифрите в международен мащаб са разделяне на бизнеса 60% на 40%.

Бизнесът на компанията е диверсифициран в няколко посоки: артикули „ дом и градина “, професионална техника в разнообразни бизнес посоки и приложения, комунални и индустриални машини, автоматизирани решения за измиване на коли и автомивки на самообслужване, необятно портфолио от машини за професионално разчистване, препарати, аксесоари и сервизни центрове.

Производствените бази на компанията са ситуирани в целия свят, само че част от главните машини и препарати са съсредоточени в Европа.

Керхер България все още има 5 лични центрове в София – централен офис и магазин в търговски център, Пловдив, Бургас и Русе, които сплотяват шоурум и сервиз, 4 партньорски центъра в страната и мрежа от дилъри, с които немската компания покрива територията на цялата страна.

Плановете са през идващите години да бъдат отворени още 4 центъра. Бизнес интервенциите на Керхер се правят през лични Керхер центрове, дилърска мрежа, ритейл, директни продажби и онлайн личен магазин.

Керхер България е водач на пазара в категория „ водоструйки “, „ сухо-мокро смукачки “ и „ парочистачки “. Към момента компанията има 67 служителя и предстоящ оборот от 17 милиона евро. В международен мащаб Керхер акумулира оборот в размер на 3.092 милиарда евро, оперира в 78 страни със 150 компании и има 14 400 служителя. Активните патенти на Керхер все още са 650.

Като част от своята стратегия за културно спонсорство, Керхер в международен мащаб почисти над 140 монументи в границите на по-малко от 40 години. Сред тях са колоните на площад Свети Петър в Рим, Бранденбургската врата в Берлин, статуята на Христос в Рио де Жанейро, Колосите на Мемнон Луксор в Египет, които са на възраст над 3300 години и скулптурите на президентите в планината Ръшмор, Съединени американски щати.

Почистването постоянно се прави в тясно съдействие с реставратори на монументи и експерти по история на изкуството, тъй че да се подсигурява дейно и безвредно разчистване и опазване на паметниците. Това е устойчива стратегия, която и екипът в България развива и ще надгражда през идващите години.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР