Немалко родители питат днешния гост на предаването „Код здраве” –

...
Немалко родители питат днешния гост на предаването „Код здраве” –
Коментари Харесай

Код здраве: Ползи и вреди от третата сливица при детето

Немалко родители питат днешния посетител на предаването „ Код здраве” – УНГ експертът от болница ИСУЛ доктор Станислав Йорданов има ли детето им трета сливица.

Отговорът постоянно е еднакъв – няма човек, който да се роди без такава. Често за малчуганите, които боледуват доста, споделят – „ има трета сливица, има проблем”.

Доколко обаче това е правилно и кои в действителност са болесттите и положенията, които тя може да аргументи, що е то „ премахване по спешност” и по кое време антибиотикът е същински належащ, и по кое време – тъкмо противоположното, доктор Йорданов коментира в идващото видео:



Кой е днешният ни посетител в резюме:

Д-р Станислав Йорданов приключва Медицински университет – София през 2006 година През 2007 година е назначен на работа в най-голямата клиника по УНГ в България, в УМБАЛ „ Царица Йоана - ИСУЛ “.

През 2010 година стартира преподавателската си активност в катедрата по УНГ заболявания към Медицински университет – София. Към момента е основен помощник.
През 2014 година придобива компетентност по оториноларингология, а през 2015 година пази научна степен в специалността.

Има приключени голям брой профилирани хирургични курсове в Кеймбридж, Лондон, Ню Касъл, Уинчестър, Щутгарт и Анталия.

Практиката му е обвързвана с диагностиката и лекуването на УНГ заболяванията при деца и възрастни и има богат опит в хирургичното лекуване на онкологичните болести на главата и шията, лазерната хирургия, ендоскопската синус хирургия, оперативното лекуване на сливиците, слюнчените жлези, както и корективната хирургия на носа и ушите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР