Нелина, която през март празнува 51-вия си рожден ден, заживя

...
Нелина, която през март празнува 51-вия си рожден ден, заживя
Коментари Харесай

Фолкдивата Нелина заживя в студентско общежитие в Благоевград 


Нелина, която през март чества 51-вия си рожден ден, заживя в студентско общежитие в Благоевград

Певицата учи „ Изпълнителско изкуство (народно пеене) “ в Югозападния университет „ Неофит Рилски “, като сама е избрала да е съквартирантка със свои сътрудници. Тоест Нелина не е притисната от липса на благоприятни условия, както доста студенти., написа „ Уикенд “

Решила да живее в студентско общежитие, с цел да не ѝ е скучно. По време на пандемията тя изкарала много дни, мотаейки се у дома, което досадило. Приятелят ѝ и неин сътрудник Илиян Михов – Баровеца, който пък преподава музика, я посъветвал да оползотвори свободното си време, като запише да учи висше обучение. Нелина, която има над 30-годишна музикална кариера, послушала Баровеца, а около учението, решила да опознае в целокупност студентския метод на живот.

,,Откачих у дома две го дини, не желаех да отивам на квартира и още веднъж да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме начело пред общежитието, пускат „ Бял Мерцедес “ по купони. По улиците в Благоевград толкоз ми се радват. Човек постоянно би трябвало да подхваща нещо ново “, показа Нелина неотдавна. Тя учи в курса на Бинка Добрева, първи курс е.

„ Имам още два изпита. Стискайте ми палци “, прикани певицата почитателите си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР