Некоректен потребител заплаши с пистолет служители на ВиК дружеството в

...
Некоректен потребител заплаши с пистолет служители на ВиК дружеството в
Коментари Харесай

Длъжник заплаши с пистолет служители на ВиК

Некоректен консуматор заплаши с револвер чиновници на ВиК сдружението в Монтана, до момента в който те прекъсвали водоснабдяването в дома му. Това не е първият сходен случай. Само в дребната монтанската Община Бойчиновци отговорностите на нередовните клиенти са за хиляди левове, оповестява " Нова телевизия ".

``
реклама

„ При започване на изкопни действия излезе притежателят, извади револвер и ни заплаши, че в случай че не спрем, ще стреля. Извади два патрона, сподели че единият е за мен, а другият - за багериста “, описа служителят на ВиК Монтана Еня Иванова.

Така си мислил, че ще ги сплаши и ще си тръгнат, без да го пресечен, само че чиновниците извикали полиция. 

В Бойчиновци тези, които не са си плащали постоянно водата, са над 1000, което е 1/4  от ползващите вода. А насъбраните им отговорности са за близо 180 000 лв..

„ Винаги влизаме в обстановката на хората, само че и те би трябвало да влязат в нашата. Задълженията ще би трябвало да се платят, защото стартират законово да текат лихви и стават все по-тежки нещата, а всяко едно спиране е обвързвано с разноски за спиране и възобновяване “, съобщи инжинерът от ВиК - Монтана Илия Методиев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР