Некоординираното, прибързано изтегляне на американски и съюзнически войски от Афганистан

...
Некоординираното, прибързано изтегляне на американски и съюзнически войски от Афганистан
Коментари Харесай

Столтенберг предупреди за високата цена на едно прибързано изтегляне от Афганистан

Некоординираното, преждевременно евакуиране на американски и съюзнически войски от Афганистан може да има " доста висока " цена, предизвести шефът на НАТО Йенс Столтенберг, оповестява Агенция Франс Прес. Това сподели той в изказване във връзка желанията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп да форсира изтеглянето на американските сили от Афганистан, където те поддържат задача на НАТО, и от Ирак. 
Плановете на Белия дом станаха ясни през днешния ден: Администрацията на Тръмп има намерение да в Афганистан и Ирак като във всяка от страните остави по 2 500 бойци до 15 януари.
 Столтенберг: НАТО се отдръпва от Афганистан дружно със Съединени американски щати Столтенберг: НАТО се отдръпва от Афганистан дружно със Съединени американски щати
Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг удостовери решението на Алианса да изтегли силите си от Афганистан дружно със Съединени американски щати, след кат...
Лидерът на болшинството в Сената - рядко е влизал обществено в спор с президента Доналд Тръмп, само че тази вест го предизвика.
„ Разбира се, всички войни би трябвало да приключат “, сподели той. „ Въпросът в този момент е по какъв начин приключват и дали изискванията, при които завършват, са удобни или неподходящи за сигурността и ползите на Съединените щати. И нищо при събитията, пред които сме изправени през днешния ден, не допуска, че в случай че загубим решителност, терористите просто ще ни оставят на мира. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР