Нека заедно видим кои са трите двойки зодии, които правят

...
Нека заедно видим кои са трите двойки зодии, които правят
Коментари Харесай

Кои зодии са най-добри заедно в леглото?

Нека дружно забележим кои са трите двойки зодии, които вършат невероятни неща в леглото. Те може да не са съвместими в живота, само че под завивките са идеални едни за други. Вижте кои са те: 

Стрелец и Риби
 Какво демонстрира Вашия Юпитер и къде сте нaй-големи късметлии? Какво демонстрира Вашия Юпитер и къде сте нaй-големи късметлии?
Юпитер може да бъде водеща планета на шанса за доста зодии. Нека забележим по какъв начин:  Юпитер в Овен Това разположение на Юпитер дава ще...

Огън и Вода се срещат като детайли. Приключенските и свободолюбиви Стрелци срещат страстта и чувствителността на Рибите в съвършена композиция за сантиментална връзка. Помнете - тихите води са най-дълбоки, тъй че Рибите може да са експериментиращите и преобладаващите в една такава връзка. Стрелците пък постоянно обичат да тестват нови неща. В леглото няма да е скучно!

Лъв и Овен

Два мощно преобладаващи знака и персони подсигуряват ужасно превозване в леглото. Лъвът обича да е център на внимание, само че не до толкоз, че да не помни за колегата си. Овните също не се дават и желаят своето, тъй че това ще е един конфликт на характери за това кой да господства в спалнята. Със сигурност на сантименталните сътрудници от тези зодии не им е по никакъв начин зле. 

Дева и Козирог
 Кои са трите най-силни качества на всяка зодия? Кои са трите най-силни качества на всяка зодия?
Всеки човек има избрани мощни качества, които го отличават от другите. И със зодиите е по този начин. Нека забележим кои са трите най-силни...

Девата обича да е обожавана, а Козирогът е предан до край. Тази композиция е печеливша и за двете страни. Не се знае дали може да приказваме за нещо друго от просто сантиментална връзка, само че в случай че двамата намерят баланс в връзките това, което е почнало като флирт може да се развие в освен това. 

Съгласни ли сте с нашата къса селекция? Според вас кои зодии са съвършени двойки и сантиментални сътрудници? Споделете в коментар. 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР