Нека видим какво са ни приготвили звездите през една от

...
Нека видим какво са ни приготвили звездите през една от
Коментари Харесай

Алена обяви какво очаква всяка една зодия през Страстната седмица

Нека забележим какво са ни приготвили звездите през една от най-важните седмици в календара – Страстната седмица.
Овен
През идната седмица е допустимо да усетите, че ви липсва тонус или задоволително сила.
Не се тормозете и не се ядосвайте, че не сте дейни колкото ви се желае – просто интервалът е подобен. Пестете силата си за по-важните неща, работете по-малко и не се товарете със задания и отговорности, които ви идват допълнително.
Не пришпорвайте събитията и проявявайте по-голямо самообладание.

Телец
През дадения интервал е потребно да наблюдавате деликатно събитията, както и личните си прекарвания – те ще ви подскажат на какво не сте обърнали внимание до момента и какво би трябвало да довършите.
Не е изключено изненадващо да отбележите, че начинание,
върху което работите от известно време,
е достигнало сполучливия си свършек. Много евентуално е събитията през идващите дни да имат отношение към предишното.

Близнаци
Трудно ще се съгласявате с мненията на хора, които съгласно вас имат неверни или остарели визии за работата, за взаимоотношенията или за живота като цяло.
Ако в обкръжението ви има сходни персони,
по всяка възможност ще се подразните от тях и може да не съумеете да прикриете възмущението си. Периодът е подобаващ да поговорите с колегата си или с различен човек, с който имате недоразумения.

Рак
Ще е подходящо да осъзнаете, че измененията, които се случват край вас, са за положително.
Започнете да обмисляте деликатно по какъв начин да действате в бъдеще.
Колкото по-изпипани са проектите ви, толкоз по-голям късмет и триумф ще имате.
През идващите дни доста от вас ще премислят позицията си в връзките с родител, сътрудник, началник или с персона, която съществено въздейства върху живота ви.

Лъв
Сега ще приемате във вътрешността думите на близките и е допустимо да реагирате на неща, на които преди не сте обръщали внимание. Всеки път, когато някой ви опонира или не работи във ваша изгода, ще имате възприятието, че светът е срещу вас. Колкото и да се пробвате да извършите нещо, напъните ви ще удрят на камък. Най-доброто, което може да сторите, е да се постараете да не сте толкоз напористи и да я карате по-леко.

Дева
В каквото и да сте вложили силата и ентусиазма си през идващите дни и седмици, през дадения интервал ще е във ваша изгода да овладеете малко устрема си да притежавате и да постигате от ден на ден и повече. Бъдете по-умерени във желанията си. Ако поставяте пред себе си доста нови цели, нищо чудно най-после да се изнервите.

Везни
Възможно е на датата 22 април да бъде сложено началото на прекрасен интервал за любовния ви живот – обвързаните ще се радват на повече пристрастеност във връзката си, а необвързаните може да изпитат нова тръпка. В началото на интервала ще е изцяло в реда на нещата да го давате по-кротко и даже да помързелувате малко, само че по-късно запретнете ръкави и са захванете за работа.

Скорпион
Ако през дадения интервал започнете нови начинания, нищо чудно развиването им да се забави и в един миг да спрете да виждате пътя напред. Някои от вас пък, вместо да поддържат връзка с близките и да поддържат обществени контакти, може по-често да изпитват предпочитание да се усамотяват. Използвайте тези моменти по предопределение – почивайте си, отдавайте се на обичани занимания, даже и на размисли.

Стрелец
Възможно е в този интервал да се чувствате раздвоени. Дълбок в себе си ще знаете какво желаете да извършите, само че пък може да се притеснявате, че в случай че послушате своя интуиция, ще разочаровате околните или обичания си човек. Чудесно е, че проявявате угриженост за възприятията на близките, само че имайте поради, че не е допустимо прекомерно дълго време да вървите против себе си.

Козирог
Преживяванията ви ще зависят най-много от това доколко приемате измененията и дали сте подготвени да се нагодите към протичащото се към вас. Ако в душата ви е бурно или връзките ви с близките са напрегнати, по всяка възможност има нещо, в което сте се вкопчили настойчиво и което отказвате да пуснете. Може би става въпрос за връзка или работа, само че може и да е модел на мислене, даже следване на избрана традиция.

Водолей
Очаква ви още една удобна седмица, в която способността ви да излизате отвън рамките и да постъпвате друго от останалите хора ще ви оказва помощ да преодолявате провокациите и да вървите решително напред. Най-важното изискване за триумф ще е да се доверявате на интуицията си и да действате съгласно посланията, които тя ви изпраща, а не да се водите от упованията на хората.

Риби
Много от вас ще би трябвало да осмислят истината за някаква обстановка и да отстояват своята позиция пред авторитетен човек – родител или началник. Вероятно ще изпитвате съмнение дали да го извършите, защото това може да ви накара да влезете в борба – нещо, което по принцип избягвате. Ако чувствате, че сте прави, отстоявайте правилата си.
Инфо: Брадва

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР