Нека в Столичния общински съвет (СОС) се разбират както могат.

...
Нека в Столичния общински съвет (СОС) се разбират както могат.
Коментари Харесай

Бойко Борисов за Столична община: Втора сглобка ще ни дойде в повече

Нека в Столичния общински съвет (СОС) се схващат както могат. На нас втора сглобка ще ни пристигна допълнително. Това сподели в Казанлък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който беше посетител на Националната зимна академия „ Лидерството и мирът - отговорности и провокации пред дамите на управителни позиции “, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Ние не участваме в договарянията за ръководител на СОС. Преговорите за тази сглобка ги водихме в Народното събрание пред публицисти, пред хората ", сподели още Борисов.

По думите му в София ще се случи това, което се случи и в страната. По зумите му Васил Терзиев е станал кмет на столицата с помощта на ГЕРБ:

“Призивът на Кирил Петков беше, който поддържа прокремълската партия, еди какво си. Сега да забележим какво ще създадат. ”

Според него държавният бюджет е “заложник ” на демонтажа на Паметника на руската войска по виновност на Васил Терзиев.

“Столичният кмет реши в дните, в които се взимат решения за бюджета, тъкмо тогава да реже с един флекс по през целия ден монумент и това възпали опозицията ”, сподели Борисов. Вероятно имаше поради " възпламени ".

Той акцентира, че решението за демонтажа е взето, а от ГЕРБ са го подкрепили. Според него демонтажът трябваше да се случи след приемането на бюджета. 

“Виждам предумисъл. Това, което Кирил Петков ми обясни е, че вярно се демонтира, само че трябваше Терзиев без защита да излезе, да го опише и да го покаже, нямаше да има този спор в обществото ”, уточни Бойко Борисов. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР