“Нека в живота ми дойде любовта. Накрая може да подсилите

...
“Нека в живота ми дойде любовта. Накрая може да подсилите
Коментари Харесай

Работи Безпогрешно! Вижте Как Да Направите Магия За Любов С Магданоз И Розови Листа!

“Нека в живота ми пристигна любовта ”. Накрая може да подсилите резултата, като поръсите облеклата си с вода, кипнала с мандрагора. Силата на това растение е била известна още на египетските фараони. Арабите пък назовават зърната на мандрагората “ябълки на любовта ” поради еротичните сънища, които провокират, написа БЛИЦ.

Ако горната рецепта не е дала съвършения резултат, пробвайте втори вид. Загрейте на котлона литър изворна вода, прибавете една щипка кайенски пипер и 10 листенца от алена роза. След това още два пъти подгрейте розовата вода на муден огън, само че не позволявайте да заври. Получената запарка разредете с алено вино в съответствие едно към едно и охладете. Когато дамата или кавалерът стартира да пие, въображаемо си кажете: “Както виното алено потече в жилите ти, по този начин и любовта да закипи! ”.

Ястие с горчица, канела или индийско орехче пък разпалва пристрастеността. Не забравяйте, че би трябвало да сте безусловно сигурни в обекта на възприятията ви и не би трябвало да го изоставяте, когато стартира да изпитва обич към вас. Иначе ви чака наказване.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР