Нека го признаем – всички познаваме хора, които винаги закъсняват

...
Нека го признаем – всички познаваме хора, които винаги закъсняват
Коментари Харесай

4 зодии, които винаги закъсняват за срещи

Нека го признаем – всички познаваме хора, които постоянно закъсняват за срещи или пък ние самите също спадаме към тази категория. Може те да не желаят съзнателно да го вършат, а като че ли имате чувството, че това им е вродено.

Те от време на време просто не могат да дойдат в точния момент, колкото и старания да поставят. Обикновено им липсва акуратност и самоконтрол, което се корени, както в техния темперамент, по този начин и в зодиакалния им знак. И защото те постоянно се оказват ангажирани с постигането на нещо друго, представителите на тези зодии постоянно не идват в уговорения час.

Вижте и кои са четирите зодии, които постоянно закъсняват за срещи, колкото и старания да поставят за противоположното.

Водолей

Хората от зодия Водолей, като типични представители на въздушните знаци, може да са непостоянни и непредсказуеми. През множеството време те са заети с мислите си и със личните си душевни терзания. Именно това е нещото, което най-често ги кара да закъсняват за срещи и да карат другите да ги чакат, освен това значително време. Те в действителност стават толкоз погълнати от своите мисли, че даже не помнят, че имат някаква спогодба с някого. Стига се до такава степен, че от време на време те по този начин и не отиват на срещата, тъй като когато се сетят за нея, към този момент е станало прекомерно късно.

 водолей - закъсняват за срещи

Близнаци

Неспособността на Близнаците да вземат решения е единственото пояснение за това, че непрекъснато закъсняват за срещи. Те обичат бъдат обществени и да се виждат с доста хора, само че двойствената им природа постоянно им пречи. Представителите на тази зодия постоянно се схващат да се видят с някого, единствено с цел да съжаляват по-късно, че са го създали. Те просто не са възнамерявали добре времето си и даже и да желаят да излязат с този човек, действително да нямат време за това. В резултат на това те постоянно закъсняват за срещи и даже и всичките им извинения от време на време не са задоволителни по-късно.

 близнаци - закъсняват за срещи

Рак

Хората, родени под знака на Рак, са пословични в това, че не стигат в точния момент за обещано събитие или среща с някого. Дори и да спят с облеклата си и да са готови за срещата си, те в никакъв случай няма да дойдат в точния момент. Просто в последния миг постоянно им изниква нещо непредвидено, което обърква проектите им. В реалност обаче те са най-лошият си зложелател, когато става въпрос за излизане и главно по тяхна виновност постоянно закъсняват за срещи.

 рак - закъсняват за срещи

Стрелец

Стрелецът постоянно приема уговарянето на срещи относително леко, тъй като има много умерено отношение към времевите рамки и графици. Тези хора в никакъв случай не са отдавали огромно значение на точността и не очаквайте от тях занапред да стартират да го вършат. Да имате това доброволно въодушевление е хубаво, когато сте на отмора и се пробвате да се носите по течението. Това обаче не е изключително рационално в ежедневните обстановки.

Често навикът на Стрелците да закъсняват за срещи им носи доста спорове с околните хора и половинките. Все отново никой не обича да бъде каран да чака, с изключение на в изключителни обстановки. Освен това представителите на този знак си навличат проблеми и на работното място, където точността е наложителна. Ако това да закъсняват за срещи стане наклонност, доста от тях рискуват да изгубят работата си поради липса на дисциплинираност.

 стрелец - закъсняват за срещи

Ако неточността на гореспоменатите зодии стартира да основава проблеми във връзката ви, добре е да го обсъдите с половинката си.

Никой не е съвършен, само че за проблемите би трябвало да се приказва. Всеки има привички, върху които може да работи, с цел да накара колегата си да се усеща по-оценен. Разбира се, това отношение би трябвало да бъде взаимно. Все отново всяка една връзка се основава, както на доста обич и доверие, по този начин и на взаимни взаимни отстъпки. Това, че някои хора закъсняват за срещи може да е знак и за цялостното им отношение към връзката и какъв брой съществени са в нея.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР