„Нека г-н Борис Бонев отправи всички свои искания за София

...
„Нека г-н Борис Бонев отправи всички свои искания за София
Коментари Харесай

Димитър Вучев: Борис Бонев е първият общински съветник на ПП

„ Нека господин Борис Бонев насочи всички свои претенции за София към държавното управление. Все отново той е притежател на „ смяната “, първият общински консултант на „ Продължаваме промяната “ в България. Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия общинският консултант от ГЕРБ Димитър Вучев.

По думите му градският превоз в София е в риск поради пандемията от ковид, а в този момент и поради цената на енергийните запаси. „ Ако страната не дотира бранша - той е във банкрут. Това се случва в останалите европейски страни. Редно е и у нас държавното управление да влезе в своята роля ", съобщи Вучев.

Според Борис Бонев превозът е бил в рецесия и преди пандемията, като прикани преди да се желаят пари от страната „ София да си напише домашното “, а промените били закъснели.

„ Изобщо не е обсъждано увеличение на цената на билета “, сподели Димитър Вучев. Според него страната се държи като мащеха по отношение на София, макар че близо 50% от стопанската система на страната се създава в столицата, а и една трета от популацията е тук. „ Искаме разговор с държавното управление, само че то отхвърля да приказва с нас макар многократните опити на цялата Столична община “, добави още той.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР