Нека да изчакаме до петък да видим дали най-голямата парламентарна

...
Нека да изчакаме до петък да видим дали най-голямата парламентарна
Коментари Харесай

Радев пак с наставления с мантри за доверието в политическата класа

Нека да изчакаме до петък да забележим дали най-голямата парламентарна група ще успее да извърши връчения мандат, движим се по Конституция. Много е значимо тези, които образуват сега парламентарно управническо болшинство да го вършат по подобен метод, че да подсигуряват дълготрайна резистентност.

Това разяснява пред публицисти довечера президентът Румен Радев, съобщи кореспондент на БГНЕС.

За мен е значимо да видя дебатите в пленарна зала, сподели Радев по отношение на машинното гласоподаване и връщането на хартиените бюлетини.

Всеки, който работи против ползите на България би трябвало да носи своите последици, само че в сходство с откритите процедури. Изгонването на един път на 70 дипломатически чиновници е невиждан акт и отговорност за него носи държавното управление и водачите от обединението. Това би трябвало да е ясно, акцентира президентът по отношение на изгонването на 70 дипломати на Русия от България, което се случи преди седмица.

По думите на Радев, това решение усилва риска за България – за нашата енергетика, за нашата стопанска система и най-много за жителите.

Връщането на доверието в политическата класа изисква да има бистрота във връзка с финансирането на български политици, само че не по-малко значимо е анализатори и обществени представители, които образуват публичното мнение, да афишират дали и те не получават финансиране извън, заключи Румен Радев. /БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР