Нежното острие на ГЕРБ обясни какво ще причини със своите

...
Нежното острие на ГЕРБ обясни какво ще причини със своите
Коментари Харесай

Атанасова, ГЕРБ: Коалицията подготвя капан за президента

Нежното острие на ГЕРБ изясни какво ще аргументи със своите дейности ръководещата до неотдавна коалиция.

Няма управническа формула, която да се образува в 47-ото Народно заседание (НС) със устойчиво болшинство. Коалицията, която до неотдавна управляваше, не желае да сформира държавно управление, макар че имат благоприятни условия. Те ще оставят цялата отговорност върху президента Румен Радев ", това сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Тя прогнозира тежка зима поради инфлация, допустима нова Covid вълна, незнайни с доставките на природен газ.

" Това са провокации, които и държавното управление в оставка схваща. То има опция за бъдещи диалози и изкуствено основава разграничителни линии сред себе си, с цел да не ръководи ", съобщи Атанасова, представена от БНР.

Тя е безапелационна, че ГЕРБ са против взаимозависимост на България от " Газпром ":

" И сега имаме контракт с " Газпром ". Правят се опити от " Булгаргаз " за диалози с " Газпром ". Когато приказваме за диверсификация, би трябвало да си отговорим на въпрос дали има гаранции за доставки на газ, можем ли да подсигуряваме газ за нашата стопанска система.

Прогнозите са, че може да се наложи на последващо държавно управление да избира на коя част от производителите да стопира доставките на газ. На нас като съпротива ни е мъчно да разберем какво се случва с газовите доставки ":

Атанасова уточни, че България има незабавна потребност от предварителни избори и от постоянни държавно управление и болшинство.

" Продължаване на това ръководство, което не е в вярната посока и не води България към вярно взети решения, е неприятна вероятност. Надявам се, че евро-атлантическите полезности ще се слагат като съществена тематика в бъдещи диалози. С ненавист и с реваншизъм не може да се ръководи. Трябва разговор, решителност, вдишване на отговорност, задоволително сериозен административен, политически и парламентарен опит ", безапелационна бе тя, написа standartnews.com.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР