Нежните представителки на тези зодиакални знаци обичат и искат да

...
Нежните представителки на тези зодиакални знаци обичат и искат да
Коментари Харесай

Жените от тези зодии обичат да доминират във връзката

Нежните представителки на тези зодиакални знаци обичат и желаят да преобладават. На тях им харесва да командват мъжа до себе си и да управляват нещата. Не понасят, когато някой се пробва да командва тях, да ги лимитира, стопира или да не слуша препоръките и заповедите им.

Вижте кои са те, съгласно " Times Of India ".

Овен

Тези дами имат мощен темперамент, постоянно връзките с тях могат да бъдат обтегнати и напрегнати. Те са и доста импулсивни, работят на момента, без да обмислят дълго нещата и по тази причина не понасят някой да им постанова мнението си или да им заповядва. Смели и храбри са; инати - държат на своето. Понякога даже не го осъзнават, само че желаят да преобладават във връзката и да я управляват.

Телец

Те могат да са много спокойни, търсещи мир и естетика. Освен това, те са нежни и благи дами. Но това не значи, че се съгласяват с всичко или оставят някой да направлява живота им. Телците са огромни инати и постоянно постановат мнението си. Застъпват се за своето, държат доста на правилата и вижданията си. Понякога, като че ли имат фикс идея да управляват нещата и да преобладават в връзките.

Лъв

Жените, представителки на зодия Лъв, са същински кралици. Те държат цялото внимание да е концентрирано върху тях и постоянно да са под светлините на прожекторите. Биха създали всичко, с цел да им се обърне внимание и да получат своето. Винаги дават заповеди, като същински водачи, и дефинират по какъв начин да прекарат свободното време с колегата. Всичко би трябвало да е съобразено с тях. Може да са избухливи и истерични, в случай че някой не извърши желанието им, написа Teenproblem.bg

Скорпион

Много постоянно дамите от тази зодия остават неразбрани, защото са много мистериозни, загадъчни, потайни. Но едно излиза наяве - обичат да държат нещата под надзор и да преобладават във връзката. Те са лоялни и чакат същата лоялност. Освен това, Скорпионите са огромни инати и не биха отстъпили. Тяхната дума би трябвало да е закон. Те са и много властни и наблюдават колегата изкъсо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР