Нежната актриса Дария Симеонова е сред най-лудите глави в гилдията.

...
Нежната актриса Дария Симеонова е сред най-лудите глави в гилдията.
Коментари Харесай

УЖАС! Наталия от “Откраднат живот” на косъм от смъртта! Увиснала с главата надолу от 12-тия етаж…

Нежната актриса Дария Симеонова е измежду най-лудите глави в гилдията. Актрисата от „ Откраднат живот “ е почитателка на рисковите прекарвания и високия адреналин и търси всевъзможни способи, с цел да задоволи рисковата си пристрастеност .

Екранната пиарка  Наталия се вкарвала в най-различни завършения, като най-страшното от тях едвам не приключило съдбовно . Преди години на Дария й хрумва екстравагантната идея  да увисне надолу с главата от дванадесетия етаж . По време на случката е дружно с двама свои другари. Предлага им да й оказват помощ, като я държат за краката. Първоначално считат, че тя се майтапи – вероятността да я изтърван е прекомерно огромна. Но Дария е изцяло сериозна и ги умолява да одобряват и те се съгласяват. Речено – сторено, писа „ Галерия “.

Вместо да се изплаши и да си даде сметка, че сходни екшъни са изключително рискови, Дария е превъзбудена от рисковото прекарване – харесва й чувството, че главата й се цялостни с кръв и че е оставила живота си в ръцете на двамата си другари.

Смесването на две доста мощни страсти – чувството за безтегловност и това, че зависиш от други двама души – е неописуемо ! “, споделя актрисата.

Когато усетили, че стартират да се уморяват, момчетата я издърпали и поставили завършек на приключението. Дария постоянно кара автомобил с високи скорости, харесва офроуда и дрифтовете с кола. Скачала е от скали и мостове, с цел да си вдигне адреналина.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР