Неизвестно лице е заляло път в село Хърлец с вещество,

...
Неизвестно лице е заляло път в село Хърлец с вещество,
Коментари Харесай

Неизвестен разля голямо количество живак на пътя в село Хърлец

Неизвестно лице е заляло път в село Хърлец с вещество, наподобяващо живак. Жители незабавно алармирали до всички институции.

Инцидентът е станал преди към две седмици, оповестява BulNews.bg.

Хората от селото обяснили на специалистите, че по тротоара и по пътното платно на ул. „ Александър Стамболийски “ №32 в селото има разлив на живак. Информацията незабавно е била подадена до полицията в Козлодуй, районната работа по пожарна сигурност и отбрана на популацията, общината и екоинспекторите от Враца. Службите направили инспекция на посоченото място и открили, че тротоарът и пътят са залети с рисковото вещество.

Представители на полицията в Козлодуй отделили региона към разлива, а огнеборците събрали живака в буркани благодарение на сяра. Те незабавно били отнесени на предпазване в районната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ във Враца до предаването им за неутрализиране на компания, притежаваща нужните документи.

Към момента на инспекцията произходът на веществото и неговият притежател не били открити, допълват от екоинспекцията във Враца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР