Неизвестни бандити са ударили вчера две автокъщи във Враца, научи

...
Неизвестни бандити са ударили вчера две автокъщи във Враца, научи
Коментари Харесай

Ексклузивно в BulNews! Бандити удариха 2 автокъщи във Враца, полицията издирва „Ауди“ Q5 /снимки/

Неизвестни бандити са блъснали през вчерашния ден две автокъщи във Враца, научи извънредно организация BulNews. Снощи към 21.30 часа инцидентно минаващ мъж видял светлини от прожектори в затворените офиси на „ Аутофик “ и „ Мармин “, които се намират на Оряховско шосе, и неотложно подал сигнал на един от притежателите. От полицията потвърдиха за случая, само че отхвърлиха повече информация, защото се работи по горещи следи.
Това са две от огромните автокъщи в града с налични най-малко 100 автомобила. На прицела на крадците са били металните каси с документите на колите и ключовете за всяка една от тях. Отцепката извън обаче видяла, че към тях лети полицейска кола и бандата бързо се изнесла, като съумяла да вземе единствено 150 комплекта контактни ключове. Пред офисите останали металните каси, за които не останало време да бъдат прибрани. По неофициална информация те избягали с джип „ Ауди “ Q5, който бил с крадени номера. Ченгетата съумели да видят, че бандата се изнесла към околовръстното в посока София, където следите им се губят.
И двете автокъщи имат конфигурирани камери видеонаблюдение и СОД на частна охранителна компания, само че това не е спряло причинителите на обира. И по двете входни порти на офисите личат следи от влизане с щурм.
Подобни кражби се вършат с единствената цел по-късно да се желае откуп от притежателите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР