Неизбежно, един главен прокурор, вземайки тази позиция, неговият подход, маниер,

...
Неизбежно, един главен прокурор, вземайки тази позиция, неговият подход, маниер,
Коментари Харесай

Боян Магдалинчев от ВСС: Иван Гешев ще претърпи промени след избора

" Неизбежно, един основен прокурор, вземайки тази позиция, неговият метод, фасон, се отразява и в работата на прокуратурата. Смятам, че абсолютно господин Гешев ще наложи своите способи в работата на прокуратурата, само че и той самият ще претърпи промени ", разяснява Боян Магдалинчев, който заема позицията на представляващ член на Висшия правосъден съвет.

" Най-силното качество на Иван Гешев е убедителността и решителността, категоричността, която той декларира пред нас за осъществяване ", добави той.

Според него " 100 дни се дават на политиците, само че в правосъдната система нещата са доста по-различни " и е нужно повече време.

Той разяснява, че за първи път вижда толкоз огромно напрежение при избора на основен прокурор, което било " необичайно и необяснимо ".

" Това са политически ползи за преодоляване на прокуратурата - някой има такива упоритости. Кой има такива искания - явно някой, който е пострадал от Иван Гешев ", сподели Магдалинчев. Според него митингите против Гешев са политически, а не цивилен,
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР