Неграмотен опит за диверсия – така депутатът от БСП Стоян

...
Неграмотен опит за диверсия – така депутатът от БСП Стоян
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: В момента важното е да защитим държавата от едни мутри, които искат да я унищожат

Неграмотен опит за измама – по този начин депутатът от Българска социалистическа партия Стоян Мирчев разказа с едно изречение на ГЕРБ. Според него е неуместно, че се приказва за това, а не за оставката на Бойко Борисов.
В основата на тази псевдоконституция е залегнало ограничение на въпреки и дребните пълномощия на президента и се усилват пълномощията на основния прокурор. Според мен, тази Конституция е дадена от Пеевски на Дани Кирилов, който много необразовано я е преработил, сподели Мирчев пред Нова телевизия. И добави, че прокуратурата е влезнала в Президентството незабавно откакто Румен Радев е декларирал, че Ахмед Доган и Делян Пеевски би трябвало да не бъдат охранявани от НСО.
 От Българска социалистическа партия упрекнаха Борисов, че се крие като мишка и напуснаха пленарната зала след скандал От Българска социалистическа партия упрекнаха Борисов, че се крие като мишка и напуснаха пленарната зала след скандал
В началото на днешното съвещание на Народното събрание се заформи сериозен скандал в пленарна зала. Първоначално водачът на социалистите Корнел...
Бойко Борисов под паника го е боязън, че в България може да се проведат почтени избори, продължи Мирчев, съгласно който Пеевски желае да утвърди Иван Гешев като лична бухалка. Той живописно сподели, че Борисов и с три магарета не може да бъде докаран на парламентарен надзор.
Какво значи да рестартираме системата – да сложим Х на всички закононарушения за корупция? А 80 индивида ще могат да трансформират Конституцията, на основния прокурор се дава законодателна самодейност – вместо да разделяме управляващите, ги омесваме. И махаме преамбюла на Конституцията, където написа, че сме обществена и правова страна, изброи Мирчев.
Една хайка, една хунта се пробва да ни трансформира в полицейска страна, безапелационен е Мирчев.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР