Негово Светейшество българският прие днес на среща служебния министър-председател Гълъб

...
Негово Светейшество българският прие днес на среща служебния министър-председател Гълъб
Коментари Харесай

Патриарх Неофит се срещна с Гълъб Донев

Негово Светейшество българският одобри през днешния ден на среща служебния министър-председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София., оповестиха от Българската патриаршия.

Срещата се състоя в постройката на Софийската света митрополия, а на нея участваха Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейският митрополит Антоний, Негово Преосвещенство Белоградчишкият свещеник Поликарп, викарий на Софийския митрополит, Георги Кръстев, шеф на Дирекцията " Вероизповедания " на Министерския съвет, Теодор Атанасов, шеф на кабинета на българския патриарх, Емил Велинов, отговарящ за протокола при Светия синод на БПЦ, и Ангел Младенов, секретар на Софийската света митрополия. 

Служебният министър-председател поздрави Светейшия патриарх във връзка десетата годишнина от неговия избор и от неговата интронизация на предстоятел на Българската православна черква. Премирът Донев показа, че служебното държавно управление подкрепя и спомага в работата и делото на Българската православна черква, като посочи помощта, отпусната от Министерския съвет за подкрепяне на реконструкцията и реставрацията на Богословския факултет при Софийския университет " Св. Климент Охридски ", помощта за Зографската света обител на Света Гора, за възобновяване на Банското крило в манастира. Благодари и за множеството благотворителни начинания, проведени от Българската православна черква. 

Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. изрече признателност към Светейшия патриарх, че по време на пандемията от ковид Църквата е била покрай обществото и е помогнала на хората да не се отчаят, както и за навременната помощ за бежанците, които предходната година бяха приютени в поделения на Българската православна черква - манастири и прицърковни здания. Той също по този начин благодари и за помощта, изпратена от Българската православна черква за потърпевшите от земетресенията в Турция и Сирия. 

По време на срещата митрополит Антоний благодари на служебния министър-председател за помощта, която българската страна оказва и на нашите общини отвън граница и спомага за укрепването на българските църковни общини в Западна Европа. Белоградчишкият свещеник Поликарп пък срещна премиера Донев с множеството начинания, които Софийска света митрополия осъществя с благословението на Негово Светейшество. 

Премиерът Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. показа, че страната е помогнала и за цифровизация на архива на Зографския манастир. Целта е освен да бъдат съхранени документите от манастира, само че и младежите да имат опцията да се допрян до писмени монументи, за които са чели единствено в учебниците. 

Служебният министър-председател подари на Негово Светейшество диригентската палка на композитора и диригент Найден Тодоров, който сега е и длъжностен министър на културата, а Светейшият патриарх подари на премиера Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. икона на Майката Божия, като му пожела Св. Богородица да го пази и предизвиква в положителните каузи. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР