Неговите думи и цитати се очакват с интерес не само

...
Неговите думи и цитати се очакват с интерес не само
Коментари Харесай

Чобанов: Думите на Доган са заредени с визионерство

" Неговите думи и цитати се чакат с интерес освен от хората в Движение за права и свободи. Неговите думи са заредени с визионерство “. Това  разяснява пред bTV Петър Чобанов, а мотив е обръщението на почетния ръководител на партията Ахмед Доган към структурите на придвижването.

В това изказване Доган разгласи, че няма желание да се връща в дейната политика, макар че е номиниран от структурите за кандидат-депутат. „ Думите на Ахмед Доган стигат до сърцата и мозъците на хората освен в Движение за права и свободи. Каквото е имал да споделя, го е споделил “, разяснява още Чобанов.

Самият той към момента не знае дали и къде ще е в листите на Движение за права и свободи за идните парламентарни избори. Номинациите ще ги разберем след 15 февруари, посочи Чобанов. Като някогашен финансов министър той разяснява по какъв начин пандемията повлия върху стопанската система на България. Според него казусът е, че помощите от страната не стигат в точния момент до хората. На пръв взор се вижда липса на подготвеност и организация, счита някогашният финансов министър.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР