Неговата кратка кариера е историята на талантливо момче, което е

...
Неговата кратка кариера е историята на талантливо момче, което е
Коментари Харесай

Вътрешна история за стратосферичния възход на Kobbie Mainoo в отбора на Англия - както е разкрито от треньори и приятели, които познават скромните му родители (и казват, че звездата на Юнайтед все още не паркира до спортни автомобили на първия отбор!)

Неговата къса кариера е историята на надарено момче, което е преодоляло всяко затруднение, сложено пред него с известно разстояние. Той мина безпроблемно в първия тим на Юнайтед по време на пробивния сезон дотам, че в този момент е автоматизиран избор при Ерик загар Хаг. Англия — или Бразилия по този въпрос — също не би трябвало да е проблем за него.

Това, което отличава Mainoo от толкоз доста играчи на същата възраст, е неговата персона: изцяло индиферентен на терена и отвън него, а също и непретенциозен.

Коби Майноо мина бързо през различен стадий от развиването си като футболист и беше извикан в старшата сениорска национална Англия състав

Вместо да играе за Англия U21 в подготовка за Евро 2025 в отдалечен Азербайджан тази седмица, изгряващата звезда на Юнайтед може да завоюва първата си игра за Англия, защото се свързва с Хари Магуайър (вдясно )

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР