Неговата истина всеки път е различна.Когато си търсим нов партньор,

...
Неговата истина всеки път е различна.Когато си търсим нов партньор,
Коментари Харесай

Знаци, че трябва да прекратите връзката още в началото

Неговата истина всякога е друга.
Когато си търсим нов сътрудник, ние се надяваме да намерим някого, с който да имаме съвпадения. Допирни точки, разнообразни избрани привички. Следим за всичко това. Но от време на време не виждаме някои знаци, които са сигнал, че този сътрудник не е подобаващ. Неглижираме ги, оправдаваме го, чакаме да мине време…

…. си крие телефона

В началото на връзката и изключително в случай че имаме подозрения дали сътрудникът ни не се среща с друга, ревизираме телефона му. Искаме да разберем с коя си написа, дали пази фотография на някогашната си.

Тъй като доверието е пиедестал на връзката, замислете се, когато той отхвърля да ви покаже телефона си, дали фактически не ви мами. В последна сметка, в случай че няма от какво да се тормози, за какво да не ви го покаже?

… крие по какъв начин е прекарал свободното си време

В една връзка, всеки има право на персонално пространство. Това нормално е времето единствено за нас, в което се забавляваме с другари, спортуваме, отдаваме се на заниманието си и т. н. Когато той има своето персонално време, споделя ли ви по какъв начин го е прекарал или с изненада научавате от различен, че истината за прекараното време е напълно друга?

Истината всякога е друга

Още един знак, че е добре да прекратите връзката си е невъзможността му да бъде откровен с вас. Когато му задавате едни и същи въпроси за несъмнено нещо или пък ви споделя една история няколко пъти, само че всякога я променя, това е индикатор, че не може да му се има доверие.

… демонстрира недоумение и яд, когато му откажете секс

Сексът не е обвързване във взаимоотношенията сред мъжа и дамата. Той е доста повече – преоткриване на другия и на себе си, допълнение, химия.

… в никакъв случай не прави дребни жестове

Ролята на мъжа е да преследва, да ухажва. Малките жестове във връзката са значими. Те не би трябвало да са обвързване, а да се случват някак естествено. Влюбеният мъж, който държи на половинката си е великодушен, даже да не разполага с доста финанси. Какъв е той във вашите дни, във вашите специфични случаи, празници?

… флиртува с други… във ваше наличие

Флиртът, когато не е с колегата, би могъл да бъде здравословен за връзката, само че в избрани граници, които не трябва да се минават. Той флиртува пред вас с други, с ваши приятелки или пък в обществените мрежи? Дали се нуждаете от подобен сътрудник?

https://www.az-jenata.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР