Нефтохимик продължава усилено работата по селекцията си за новия сезон.

...
Нефтохимик продължава усилено работата по селекцията си за новия сезон.
Коментари Харесай

Нефтохимик взе бивш национал

Нефтохимик продължава интензивно работата по селекцията си за новия сезон. Бургазлии, които ще вземат участие в квалификациите за Шампионската лига и ще се опитат да пробият до груповата фаза, се укрепиха с трето ново попълнение. След привличането на либерото Ивайло Лалов от Левски и центъра Венцислав Трифонов от Арда, в този момент в клуба са уредили и правата на Златко Кьосев.
 Георги Петров: За мен е огромна чест Силвано Пранди да оцени качества ми
Посрещачът, който в края на месеца ще навърши 27 години, е подписал контракт за идната акция с първенците. Той се разделя с Монтана, където изкара последните няколко сезона под управлението на Даниел Пеев. Кьосев, който има мачове с екиа на националния тим в Европейската лига през 2016 година, е бил част и от разширения състав на представителния ни отбор през 2017-а, под управлението на Пламен Константинов.

Юношата на Левски, който е племенник на легендата Борислав Кьосев, няма да бъде последното попълнение в състава на Николай Желязков. До няколко дни бургазлии приготвят и трансферен удар. Очаква се те да разгласят привличането на един от най-перспективните ни волейболисти, само че все още името му се пази в загадка.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР