Нефтохимик остана без професионален лиценз! До решението на Българския футболен

...
Нефтохимик остана без професионален лиценз! До решението на Българския футболен
Коментари Харесай

БФС отне лиценза на "Нефтохимик", феновете с остра позиция

" Нефтохимик " остана без професионален лиценз! До решението на Българския футболен съюз (БФС), оповествено през днешния ден, се стигна, откакто бургаският клуб не съблюдава финансовия феърплей и натрупа просрочени отговорности към държавните институции и личен състав.

Междувременно почитателите на тима от Втора лига реагираха с позиция, посредством която приканиха за оставки в община Бургас.

" На свое съвещание Лицензионната комисия към Българския футболен съюз взе решение да бъде лишен лицензът на ПФК " Нефтохимик " Бургас 1962 за присъединяване във ВПЛ през сезон 2021/2022 година Решението, взето на 4 ноември 2021 година, е резултат от неспазване на финансовия феърплей и съществуване на просрочени отговорности към държавни институции и личен състав. "

" Преди началото на сегашния сезон ПФК " Нефтохимик " Бургас 1962 получи конвенционален лиценз, предстоящ на ежемесечен мониторинг, изискванията по който не са спазени.
Решението влиза в действие, считано от през днешния ден. ", се споделя в известието на БФС .

“Малко повече от година, откакто Община Бургас невиждано подари на Анелия Златкова собствеността на най-успешния и обичан бургаски клуб, през вчерашния ден, научихме от медиите, че последната е входирала писмо за връщане на акциите, заради неспособност и отвращение да продължи финансирането на тима. Днес пък излезе информацията, че БФС лишава професионалния лиценз на " Нефтохимик " поради неспазване на финансовия феърплей и съществуване на просрочени отговорности към държавни институции и личен състав. ", написаха последователите на " шейховете ".

" Каква изненада! Г-жо Златкова, не сме и очаквали друго от вас, тъй като, за разлика от Общината, ние проучихме вашия бизнес и минало, преди да получите тима. Но, с вас няма да се занимаваме повече. Надяваме се, че ще ни освободите от наличието си един път вечно, като общително ни оставите да забравим за вашето битие. "

" Нефтохимик " е полезност на града, " Нефтохимик " е вяра, която се изповядва от хиляди бургазлии! Преминавали сме през всичко, само че в никакъв случай не сме допускали тимът да бъде погубен. Господа общинари, вярвате ли, че ще го допуснем и в този момент? Оставихме ви да подарите акциите на клуба на госпожа Златкова, тъй като се надявахме, че, въпреки всичко, не са толкоз обикновени проектите ви да фалирате клуба посредством нея. За страдание, още веднъж не ни изненадахте, и ето, че сме в обстановката, която обсъждаме сега. "

" А тя е следната: Поемете отговорност за дейностите си, като приемете назад акциите от Златкова! Фалирането на тима се случва в доста по-голяма степен поради вас, в сравнение с поради нея. Едновременно с това, чакаме оставките на всички забъркани с проблема от страна на общината - членовете на Спортната комисия, отпред с нейния ръководител Йордан Георгиев, Андрей Рунчев и не на последно място – Димитър Николов. "

" А на последно място: предизвестяваме Николай Тодоров да не си и помисля да се презентира повече или да прави нещо от името на последователите на " Нефтохимик”.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР