Нефтохимик Бургас отново е в професионалния футбол. Това стана факт,

...
Нефтохимик Бургас отново е в професионалния футбол. Това стана факт,
Коментари Харесай

Новият член на Втора лига - Нефтохимик Бургас

Нефтохимик Бургас още веднъж е в професионалния футбол. Това стана факт, след едногодишна пауза и първо място в Югоизточната Трета лига. Тимът загуби единствено на два пъти през сезона от Созопол и Загорец.

"Направихме доста мощен полусезон, нямаме загуба, тимът играе добре и заслужи промоцията във Втора лига, имаме към този момент 5-6 футболисти контрактувани за новия сезон, ще имаме много нови попълнения, юноши на този клуб, държа това да са играчи, които да са играли в отбора, млади момчета ", разяснява спортният шеф на Нефтохимик Недялко Москов.

"На този стадий желаеме да създадем тим, който да е фактор във Втора лига. Разчитам на треньорското управление, задачата е да изградим един добър тим, желая да познаваме играчите, които ще играят при нас. Разчитам на треньорското управление, дружно мисля, че ще успеем ", добави той.

"Надявам се, да се споразумеем да играем на "Лазур ", евентуално мачовете ще бъдат там, упражняваме си, като подготвителни бази сме на едно положително равнище ", сподели още Москов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР