Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 1:3 на немския Фридрихсхафен в

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 1:3 на немския Фридрихсхафен в
Коментари Харесай

Валентин Братоев: Ще дадем всичко от себе си, пък може и да се играе Златен гейм”

Нефтохимик 2010 (Бургас) отстъпи с 1:3 на немския Фридрихсхафен в мач №1 от Шампионската лига. След срещата волейболистът на българските първенци Валентин Братоев разяснява пред Диема Спорт какви са аргументите за загубата и какво би трябвало да се промени в играта на бургазлии.

„ Не ни се получиха първите две елементи. Бяхме слаби в офанзива. Те са доста добре структуриран и рутиниран тим. В този отбор има хора, които играят на високо равнище от дълго време. Това, което се случи не е изненада. Ние дадохме максимума от себе си, само че той се оказа непълен за победа. Имахме моменти, в които играхме добре. Просто най-после не успяхме да издържим.

Отборът на Фридрихсхафен не е „ Уау”. Той просто е доста добре селектиран и спретнат. Това са хора на приблизително волейболно равнище. Те не са от Зенит (Казан), Тренто или Модена. Когато обаче ги вземеш и ги научиш да вършат верните неща, тимът става сложен за превъзмогване от тим, който не е доста по-добър от тях. За нас беше мъчно. Няма върху какво да наблегнем за два дни. Почиваме, вдругиден отиваме в София и отпътуваме за Германия. Може би във Фридрихсхафен ще има по-малко напрежение върху някои от по-младите момчета. Може да имаме малко повече късмет, в случай че играем по този начин, както през днешния ден. Ако ние не играем нашия волейбол, мачът ще бъде доста бърз. Ще дадем всичко от себе си, пък може и да се играе " Златен гейм”, съобщи Валентин Братоев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР