Нефтохимик 2010 (Бургас) е на път да разреши проблемите си

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) е на път да разреши проблемите си
Коментари Харесай

Нефтохимик с ново екзотично попълнение

Нефтохимик 2010 (Бургас) е на път да позволи проблемите си преди началото на новия сезон в Суперлигата . След като изпитваха много усложнения на позицията диагонал на разпределителя в предсезонната подготовка, те откриха решение на казуса си. Те се подсигуриха с волейболиста от Кения Майкъл Хемос . За последно 200-сантиметровият диагонал се е състезавал във финландското волейболно състезание.

Той идва в Бургас на следващия ден, само че няма да вземе присъединяване в мача за Суперкупата против Добруджа 07 (Добрич) на 30 септември (събота) в зала „ Колодрума” в Пловдив.
 Шампионите от Нефтохимик губят контрола в Румъния
До проблемите на Нефтохимик 2010 се стигна, откакто съветският диагонал Леван Каландадзе не устоя медицинските проби преди началото на сезона.

Междувременно първенците надвиха с 3:1 гейма над Черно море БАСК (Варна) в контролна среща сред двата тима, изиграна в зала „ Младост” в Бургас през вчерашния ден.

Най-резултатен за Нефтохимик беше Вячеслав Шарапович със 17 точки, а Георги Петров добави 15 точки.

Днес играчите на Найден Найденов ще се изправят против Монтана в другарски мач. Срещата е от 18:00 часа още веднъж в Бургас.

BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР