Недоволството към Ивайло Петев в Босна и Херцеговина расте. Медиите критикуват

...
Недоволството към Ивайло Петев в Босна и Херцеговина расте.
Медиите критикуват
Коментари Харесай

В Босна и Херцеговина: Ивайло Петев е най-лошият селекционер в историята ни

Недоволството към Ивайло Петев в Босна и Херцеговина пораства.

Медиите подлагат на критика грубо българският експерт, който записва много неубедителни резултати отпред на страната. Едно от водещите издания там - avaz.ba излезе с сериозен коментар за Петев.

ТОПСПОРТ предлага коментара без редакторска интервенция:

Само по резултатите не можеше да се напише нищо за селекционера на Босна и Херцеговина Ивайло Петев. Най-лошото е безапелационно, цифрите не лъжат и има смисъл, само че той съумя да стигне по-ниско от най-лошите резултати.

Този човек, прочут на нашата аудитория като единственият треньор, който не съумя да завоюва купата със загребския Динамо от няколко години, само че и като звезда в обществените мрежи, чиито почитатели смъкват фланелката му в България, дойде в националния тим на Босна и Херцеговина по политически декрет. Явно беше, че това не са спортни критерии и че единствено чистият шанс може да ни докара до някаква победа.

Предполагам, че се е доверил, че Един Джеко ще прикрие незнанието си с гениалността си, по тази причина се обади на всички и всичко и по този начин удостовери предходната си купа на управител. Можеше да се уреди, идваха доказателства, само че философски " изтърпя " 30 000 KM на месец и урони репутацията на тима на БиХ.

Дори и най-лошите наподобяват доста по-добре, в случай че знаят по какъв начин да обяснят нещо, само че той постоянно вдигаше плещи, дивеше се на слабите резултати и показваше, че е неграмотен треньор. Може и да е бил добър почитател (и това е под въпрос), само че той направи такива тактически провали, че граничи с теории, че е възнамерявал да унищожи футбола в БиХ.

Единственото, което би трябвало да се признае е, че той разочарова малко на брой. Той беше назначен от тези, които в по-голямата си част не поддържат националния тим на БиХ, тъй че сигурно нямат главоболие поради ескападите на българите, а тези, които биха дали кръв за Джак и съотборниците му, не са очаквали доста за дълго време.
 Петев с нова загуба като селекционер на Босна и Херцеговина
Петев с нова загуба като селекционер на Босна и Херцеговина

Балканците паднаха от противник на България в Лига на нациите

Пропуснати мерки

Има дълъг лист с неща, които Петев е употребявал, с цел да заблуди обществеността на БиХ. Той даде обещание, че ще върне култа към националния тим, че ще си тръгне, в случай че няма резултати, приказва за новите звезди, които ще откри, а като цел загатна, че ще отбрани президента на федерацията Вик Желкович.

Съмнително е дали има рекомендации за охранител, може да е пазач във федерацията на БиХ. Но той трябваше да ни защищити от позор.

Какво можеше да се чака от човек, който преди дни призна, че е пропуснал подготовката по-рано и е трябвало да остане с отбора в Зеница. Колкото и да е трябвало да разбере, че разполага с Центъра за образование на Футболната асоциация на БиХ, той може да приказва за нещо, което е обвързвано повече с медицината, в сравнение с със спорта.

Този " безценен " и " прекрасен " човек в действителност въодушевява, само че някак си съвестта на индивида гризе всяка писмен знак, написана за него като треньор. Сигурно даже тези, които го доведоха (не някакви сърби там, а сърби, хървати и бошняци от НСБиХ) не схващат какъв брой неучтивост има този човек, с цел да не стане в един миг и да каже: " Хора мои, аз си потеглям ".

За да не сме всички черни, сигурно ще победим някой, кактотев, би трябвало единствено да вкараме гол. Опитахме с Грузия, може би Люксембург и на кой му пука повече, в случай че не победим. споделя Пе

Пожертва Пянич

Този спокоен човек, ходещ с палто до аутлинията, съумя да направи или най-малко опита доста по-опасни неща за футбола в БиХ от загубата на един квалификационен цикъл.

Премахването на Миралем Пянич трябваше да бъде оправдание за всички неприятни неща, които се случваха.

Колкото и малко да показваше Пянич, той е на благи над Петев и не трябваше да се жертва. Кой е идващият, може би Джеко?
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР