Недоволни от управлението на Столична община софиянци готвят протест от

...
Недоволни от управлението на Столична община софиянци готвят протест от
Коментари Харесай

Готвят протест срещу Фандъкова – да се е измела до 16.00 часа днес

Недоволни от ръководството на Столична община софиянци готвят митинг от 19.30 часа през днешния ден на улица " Московска " 33. Гражданите желаят оставката на градоначалника Йорданка Фандъкова. Причината е в София.

" В неделя 16-годишно момче загуби живота си, ударено от ток на многолюден софийски бул.. Вместо да се смирят, чиновниците на Фандъкова си трансферират виновността с безсмислени дребнотемия – чий е кабелът, кой го е сложил, какво е захранвал.

Истината е, че безхаберието и корупцията убиват. София е цялостна с ужасяващи клопки – оголени кабели, тротоари вид " плаващи пясъци ", разпадащи се здания. Но на Фандъкова не ѝ пука.

Е, стига толкоз. Време ѝ е да си потегля. Нашите деца няма да стават жертви на нейното некадърно и рисково ръководство.

Фандъкова, най-малко един път бъди почтена и подай оставка, в случай че имаш и една капка съвест и минимално усещате за чисто човешки позор.

Моля, донесете и свещи, дано да почетем паметта на този младеж, изгубил живота си поради неприятното ръководство на София ", зоват недоволните жители.

" До 16:00 да си подала оставка и да си се измела. Иначе идваме, само че не с положително! ", ядосани са уредниците на митинга.

" Няма да допуснем нашите деца да са курбан за вашето безхаберие, безочливост и цинизъм ", предизвестяват още те.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР