Недоумявам как може в XXI век проблемите да се решават

...
Недоумявам как може в XXI век проблемите да се решават
Коментари Харесай

Лорена се появи на участие с патриотична шапка: Горда съм да бъда българка!

" Недоумявам по какъв начин може в XXI век проблемите да се вземат решение с война. Това е безумство! Мисля си, че цялата обстановка е поради доста пари, тъй като на доста високо равнище има хора, които вършат голям бизнес. "

Това разяснява пред " България Днес " фолкпевицата Лорена, като посочи, че не е извънредно способена по тематиката и всеки може да има лично мнение за войната в Украйна.

Изпълнителката се появи преди дни на свое присъединяване в столична дискотека с патриотична ушанка. Отпред на топлата шапка има лъвче, което е знак на българските опълченци, и родния трикольор.

" Поставих ушанката инцидентно, само че по този метод желая да покажа, че съм горда да бъда българка. Толкова доста одобрявам страната си, че декларирам, че в никакъв случай не бих я напуснала ", сподели още пред вестника хитовата изпълнителка.

През септември предходната година Лорена стана майка за първи път, откакто подари с живот дребния Матео. Въпреки късото време от фрагментите е очевидно, че певицата е в отлична форма и не е изгубила усета си да забавлява феновете си.

" Липсваше ми ужасно доста работата. Въпреки че до късна бременност вървях на присъединяване. Имах кофти интервали, до момента в който бях бременна. Само когато бях на изява, се усещах добре. Малкият доста ми липсва, когато съм на присъединяване. След всяка изява се прибирам, без значение в кой завършек на страната е. Малкото дребосъче ме зарежда доста позитивно ", щастлива е Лорена.

И добави: " Като всеки естествен човек и мен ме е боязън от вируса. Прекарала съм го, знам какъв брой е подъл. Избягвам да вървя по места, където ограниченията не се съблюдават. Ако ме е боязън за някое мое присъединяване, го отхвърлям ".

Лорена е една от най-търсените фолкпевици, защото през последните години съумя да направи няколко мощни песни, които за рекордно малко време се трансфораха в шлагери. Тя също по този начин има и няколко дуета със свои сътрудници, които също постоянно са поръчвани от забавляващите се в нощните клубове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР