Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са

...
Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са
Коментари Харесай

Стефан Янев за напускането на ПП-ДБ при Радев: Поведение на някакви незрели индивиди, които тропат с краче

Недостойно. Партиите и техните представители, когато са на власт са там, с цел да споделят, с цел да взаимодействат, с цел да показват почитание към институциите. Да показват уважението към мнението на другите. Дори да не си склонен, има метод по какъв начин да критикуваш, но да запазиш достолепието си, а не да демонстрираш държание на някакви незрели човеци, които тропат с краче и тяхното да се случи непременно. Така разяснява вчерашното овакантяване на представителите на ПП-ДБ по време на консултациите при президента Стефан Янев.
" Хората са подготвени за избори. Но ключът е в доверието. Хората нямат доверие. Ако те намерят на кого да се доверят, хората ще гласоподават. Това, което ни споделят социолозите сега, ще се окаже много неточна картина ", добави политикът, който е в Пловдив по отношение на партийно заседание.
На въпрос по какъв начин ще разяснява изборът на Димитър Главчев за министри, Янев сподели: " Не разясня персони. На мнение съм, че е добре да разясняваме личностите и тяхното държание посредством техните резултати. Да тръгнем да предвещаваме кой по какъв начин би се справил за мен е малко несериозно. Понеже сме трансформирали в народен спорт търсенето на недостатъци в другите, е по-добре да не влизаме в тази дискусия, тъй като това е отвън нашето схващане за водене на политически разговор. Ние търсим единодушието, взаимоотношението и сме подготвени да чуем всеки специалист, неговото мнение и да работим, в случай че е в полза на българските жители ".
Янев отхвърли да разяснява дали партията му би била балансьор в идващото ръководство, в случай че получи парламентарно посланичество.
Относно идния избор 2 в 1, Янев го дефинира като замайващ за хората.
Политикът съобщи и че партията му е в добра кондиция. " Пътят, по който сме тръгнали да спечелим доверието на българските жители, е тъй като вършим нещо друго. Подготвили сме стратегическа рамка за развиване на България в идващите 20-30 години. Тя ще бъде документ, който ще бъде гласуван на днешния Национален съвет и по този метод ще се даде мандат на мен и управлението на партията за осъществяване на диалози с други партии ", уточни Стефан Янев.
" Каузата е България и се надявам, че ще има задоволително хора, които ще са заинтригувани ", сподели още той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР