Нечувано - шефът на парламентарната комисия по отбрана и депутат

...
Нечувано - шефът на парламентарната комисия по отбрана и депутат
Коментари Харесай

НЯМА КРАЙ: Тагарев вече е на мушката и на коалиционния партньор ГЕРБ

Нечувано - шефът на парламентарната комисия по защита и народен представител от ГЕРБ Христо Гаджев се оплака от цензура, приложена от... военното министерство. Гаджев разгласи, че е станал жертва на съкращения в изявление, обещано от него за ведомствения вестник " Българска войска ", управителен от Информационния център - към този момент под шапката на Тодор Тагарев. 

След абсурда със съветника му Мустафа Емин, а от през вчерашния ден и с уволнението на социалистката и бивше пресаташе на Димитър Стоянов (главсек на президента Румен Радев - б.р.) Жанет Пашалиева от работа " Военна полиция ", за които първа Lupa.bg ви осведоми, ястребът още веднъж е подложен на офанзива - този път от съдружния сътрудник ГЕРБ в лицето на Гаджев.

Не е ясно дали това не е плод на координирана офанзива, само че ето какво написа националният фаворит през днешния ден: 

" Тази седмица дадох изявление за вестник Българска войска. Оказа се, че съм станал обект на публицистична цензура. На някого не се е харесало следното умозаключение и го е изтрил:

" В момента се остава с усещането за закъснение в държавното управление на поддръжката за Украйна. Само с приказки не става. "

Това ми се случва за първи път. Очаквам да получа отговор за какво се е случило (не е поради размера на интервюто). Надявам се медийната политика на МО да не е в стила на партиен стенвестник ", гневен е Гаджев. 

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР