Нечувана досега мярка за стимулиране на ваксинацията се въвежда у

...
Нечувана досега мярка за стимулиране на ваксинацията се въвежда у
Коментари Харесай

Нечувано досега у нас :Община вдига заплатите на ваксинирани служители с 20%

Нечувана до момента мярка за стимулиране на имунизацията се вкарва у нас. Община подвига заплатите на имунизирани чиновници. Това е Община Белица. Служителите, които се имунизират, ще получат 20% нарастване на заплатите, се споделя в известие на общината. Кметът на Община Радослав Ревански, е с три дози ваксина и моли за " всеобща имунизация по отношение на епидемиологичната конюнктура в страната и предизвикването, което ни насочва новия вариант ".

" За да запазим стопанската система и обществото ни е извънредно належащо да проявим цивилен си дълг и да се имунизираме ", се споделя още.

" Пандемията остави своя отпечатък върху всекидневието ни. Призовавам всички да се имунизират против COVID-19, с цел да бъдат избегнати всевъзможни рискове, които водят до гибел. Тези чиновници които го създадат ще бъдат възнаградени с 20% нарастване на заплатите ".

Община Белица е една от дребните общини в Югозападна България. Град Белица е основен административен център на общината с 3980 поданици, ситуиран в южните скатове на Рила планина.

Община Белица не е единствената, която вкарва тласъци за имунизация. Някои общини дават спомагателен отпуск на свои имунизирани чиновници. Преди месеци Смолян разгласи, че прибавя 2 дни отмора към полагащите се по правилник на чиновниците, Сапарева баня - 5 дни.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР