Небанковата финасова институция MiniZaem стартира есенна промоционална кампания за онлайн

...
Небанковата финасова институция MiniZaem стартира есенна промоционална кампания за онлайн
Коментари Харесай

Търсите кредит до 1800 лв.? Вижте есенните отстъпки за онлайн кредити на MiniZaem.bg!

Небанковата финасова институция MiniZaem започва есенна промоционална акция за онлайн заеми с понижение от 30% на лихвите.

Кой може да се възползва от отстъпките за заемите?

От есенните отстъпки могат да се възползват всички консуматори (и нови, и редовни), които аплайват за заем в границите на акцията, която ще бъде се организира от 24.09 до 07.10.2017 година.

Условия за кандидатстване за бързи заеми с отстъпки

*Кредитоискателите би трябвало да дават отговор на общоприетите условия на кредитната компания - да са лица над 18 години, да имат доказуеми приходи и могат да погасят заема си в контрактуваните периоди.

*Кандидатстването се прави по познатия метод - онлайн и единствено за няколко минути.

Как да се възползва кредитоискателя от есенната промоция?

Просто би трябвало да кандидатства за заем в границите на акцията - от 24.09 до 07. 10. 2017 година и ще получите 30% по-ниски разноски за всеки финансов артикул, който Мини Заем предлага.

Защо Мини Заем започват своята есенна акция?

За да са от помощ на всеки, който има потребност от малко спомагателни финансови средства. От небанковата финансовата институция са наясно, че след края на лятото и преди зимата огромна част от фамилиите имат дефицит на средства и търсят метод да се оправят.

Със стартирането на есенните отстъпки за заеми до заплата и заеми на вноски Мини Заем подава ръка на всички свои клиенти, като им дава опция освен да си обезпечат нужните средства, само че да спестят от лихвите, които в границите на акцията ще са с 30% по-ниски.

Имате ли потребност от дребен заем до заплата, за който да платите по-малко? Очаквайте есенната акция на Мини Заем и се възползвайте от отстъпките с 30% за заеми онлайн.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР